Οδηγός για τη συνέχεια

Η προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο αλλά και η τακτική που ακολούθησε η ομάδα μας στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα μπορεί και πρέπει να είναι ο οδηγός για τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας στο Champions League. Ας μην έχουμε ψευδαισθήσεις όσον αφορά το βαθμό δυσκολίας των υπόλοιπων αγώνων και να νομίζουμε ότι θα είναι πιο εύκολοι αντίπαλοι οι Αγιαξ και Παρί επειδή ανταποκριθήκαμε καλά στο Καμπ Νου. Και στους επόμενους αγώνες ο ΑΠΟΕΛ θα είναι το αουτσάιντερ και θα πρέπει με παρόμοια τακτική να επιδιώξει το βαθμολογικό κέρδος. Το συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού μας ταιριάζει και είναι το μόνο που μπορεί να οδηγήσει σε επιτυχίες αφού είναι ουτοπία να νομίζουμε ότι μπορούμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας.

Οι σημερινές δηλώσεις του Ενρίκε κάνουν ακόμα πιο ξεκάθαρο ενισχύουν επίσης το όλο σκεπτικό και προσέγγιση…

«Δεν είναι εύκολο να επιτεθείς σε ομάδες όπως ο ΑΠΟΕΛ. Θα δείξουμε στους παίκτες μας που χρειάζεται να βελτιωθούν. Δεν μπορούμε να αρκεστούμε σε τέτοιες εμφανίσεις, πρέπει να είμαστε καλύτεροι», ανέφερε ο τεχνικός της «Μπάρσα» και πρόσθεσε: «Δυσκολεύτηκα να κάνουμε την σωστή επιλογή στην τελική πάσα. Έχουμε εξαιρετικής ποιότητας ποδοσφαιριστές, αλλά δεν καταφέρουμε να πετύχουμε άλλα γκολ για διάφορους λόγους. Δεν ήμασταν στα καλύτερά μας στα τελευταία μέρα. Δεν σπρώχναμε γρήγορα την μπάλα προς την αντίπαλη εστία».

Ο Λουίς Ενρίκε είδε ότι ο ΑΠΟΕΛ «έβαλε δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα»: «Δεν είναι εύκολο να επιτεθείς σε μια ομάδα, όπως αυτή, αλλά μας δημιούργησαν κάποιους κινδύνους. Σκοράραμε από μία στατική φάση και είμαι χαρούμενος επειδή δουλεύουμε σ’ αυτά. Διαχειριστήκαμε τους κινδύνους όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν βάσει πλάνου. Αυτά δεν είναι εύκολα παιχνίδια, ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε σοβαρά».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!