Οι γνωστοί στόχοι με ζητούμενο την επίτευξη τους

Διακοπές τέλος από σήμερα για τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας αφού αρχίζουν οι προπονήσεις ενόψει της νέας χρονιάς. Στο βοηθητικό του ΓΣΠ αναμένεται να βρεθούν αργά το απόγευμα περισσότεροι από δυο χιλιάδες οπαδοί μας για να δουν από κοντά τα νέα αποκτήματα αλλά και να στείλουν μήνυμα στήριξης και απαίτησης για επιστροφή στην κορυφή. Η προσοχή όλων θα είναι στραμμένη στους Σολάρι, Τρισκόφσκι και Μαντούκα αναμένοντας και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Το τελετουργικό της ημέρας περιλαμβάνει δημοσιογραφική διάσκεψη, αγιασμό και χαλαρή προπόνηση η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 7.30. Ευχάριστη εξέλιξη είναι και το ότι ο Μπρέσκα αποτελεί και επίσημα παρελθόν αφού έγινε δυνατή η διακοπή της συνεργασίας χωρίς να χρειαστεί να παρθούν ακραία μέτρα.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η ομάδα θα αναχωρήσει στις 20 Ιουνίου για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το λεγόμενο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο δεκαπενθήμερο αυτό ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη φυσική κατάσταση αλλά και στο μοντάρισμα της ομάδας μέσω των φιλικών (δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί).

Μετά την περσινή απώλεια πρωταθλήματος και κυπέλλου η αποφασιστικότητα όλων για επιστροφή στην κορυφή είναι δεδομένη. Η αρχή έγινε από τη διοίκηση και τον Γιοβάνοβιτς αφού οι πρώτες μεταγραφές έδειξαν διάθεση για έγκαιρη και ποιοτική ενίσχυση. Απομένουν άλλες 2-3 μεταγραφές για τις οποίες μπορεί να μην υπάρχει βιασύνη αλλά απαιτείται να είναι στη θεωρεία οι καλύτερες δυνατές.

Τα περσινά λάθη εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων πρέπει να αποφευχθούν στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό και με την απαιτούμενη ενότητα να στείλουμε το μήνυμα ότι το ΑΠΟΕΛ είναι ακόμα πιο δυνατό.

Στόχος παραμένει και η καλή πορεία στην Ευρώπη και αυτό ιδανικά σημαίνει πρόκριση στους ομίλους του europa league . Για τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο μετά τη συμμετοχή στο champions league η συμμετοχή στους ομίλους του europa είναι σοβαρό κίνητρο. Σε επίπεδο διοίκησης όπως λέχθηκε και στη γ.σ η είσοδος στους ομίλους είναι ο μεγαλύτερος στόχος αφού τα έσοδα θα επιτρέψουν να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα σε όλους τους τομείς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!