Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Γιοβάνοβιτς:«Είναι ένα βαθμός τεράστιας σημασίας αν αναλογιστούμε ότι ήρθε στην έδρα της Πόρτο. Είναι ένας μεγάλος βαθμός που ήρθε μετά από μεγάλη προσπάθεια. Σήμερα έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Η Πόρτο δεν είχε φάσεις που μπορούσε να μας απειλήσει. Εμείς ήμασταν πολύ επικίνδυνοι και είχαμε καλύτερες στιγμές στο γήπεδο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος για την μεγάλη προσπάθεια που έγινε. Με τα αποτελέσματα αυτά αποκτούμε τεράστια αυτοπεποίθηση. Σε γενικές γραμμές πήραμε μια δίκαιη και πανάξια ισοπαλία που μας δίνει κουράγιο ενόψει της συνέχειας» Για το γεγονός ότι η ομάδα συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή: «Εύχομαι σε κάθε αγωνιστική να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Θα βλέπουμε τι θα γίνεται σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε που θα φτάσουμε. Μακάρι να είμαστε εκεί μέχρι το τέλος».

Για τον κόσμο: «Άξιζε τον κόπο για τις 2000 που βρέθηκαν στο γήπεδο και μας στήριξαν αφού τους δώσαμε μεγάλη χαρά».

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης «Αυτή η ομάδα έχει κάνει πάρα πολλά άλματα προόδου. Η παρουσία στην Ευρώπη είναι αξιοπρόσεκτη από όλο τον κόσμο. Είμαστε στην πρώτη θέση και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει. Είμαστε κοντά στο να κάνουμε το επόμενο άλμα, να περάσουμε στους «16». Ποτέ δεν τέθηκε αυτός ο στόχος στα αποδυτήρια. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μας βάζουν στην ευχάριστη θέση να το σκεφτόμαστε. Έχουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας και είμαστε έτοιμοι να τα καταφέρουμε. Η αλήθεια είναι ότι είναι πιο ωραίες εμπειρίες της καριέρας μου στο ΑΠΟΕΛ»

Αΐλτον Αλμέιδα «Είμαι χαρούμενος για την ομάδα. Έγινε πάρα πολύ καλή δουλειά κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Πόρτο. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουμε. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και έχουμε μια καλή ευκαιρία για να πάρουμε μια θέση που θα μας δώσει πρόκριση»Σανέλ Γιάχιτς: Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ πολύ ομάδα και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρόκριση, έχουμε άλλα τρία παιχνίδια και μάλιστα τα δυο εντός έδρας. Το επόμενο με την Πόρτο θα είναι πολύ καθοριστικό.

Γκουστάβο Μαντούκα: Είμαστε ικανοποιημένοι επειδή από το ξεκίνημα ξέρμε πόσο δύσκολο παιχνίδι θα έχουμε μπροστά μας, όμως στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Ακόμα είναι νωρίς για πρόκριση, παρόλο που έχουμε δυο παιχνίδια εντός έδρας. Αν κερδίσουμε το επόμενο και ανέβουμε στους 8 ίσως μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο.

Ιβάν Τρισκόφσκι: Είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία, θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για πρόκριση και το επόμενο παιχνίδι με την Πόρτο στο ΓΣΠ θα είναι καθοριστικό. 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!