Οι δηλώσεις των πρωταθλητών

Φοίβος Ερωτοκρίτου«Πανάξια πήραμε αυτό που μας άξιζε. Μετά από ένα δύσκολο χρόνο με σκληρή δουλειά πετύχαμε τον μεγάλο μας στόχο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που τα καταφέραμε. Τώρα θέλουμε να πετύχουμε και τους άλλους δύο μας στόχους. Να ενδυναμώσουμε το ΑΠΟΕΛ αλλά και επιτυχία στην Ευρώπη κάτι που το θέλω πάρα πολύ. Είναι δύσκολο το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να το πετύχουμε». Τάκης Αντωνίου«Ή ομάδα μας είναι πιο συγκροτημένη από την Ομόνοια και φάνηκε και σήμερα. Δεν λείπει η ποιότητα στην Ομόνοια απλά η ομάδα μας υπερτερούσε στον τομέα της ομαδικότητας και λειτουργικότητας γι’ αυτό κερδίσαμε τον τίτλο. Υπήρχε μια σταθερότητα και συνοχή σε όλα τα επίπεδα. Σταθερή διοίκηση, ένας πολύ καλός προπονητής και παίκτες καταξιωμένοι, αυτά τα στοιχεία έδωσαν ηρεμία και σταθερότητα και την υπεροχή έναντι των βασικών μας αντιπάλων. Δεν υποτιμάμαι τους αγώνες που έρχονται αλλά αρχίζει μια νέα μέρα για εμάς. Πρέπει να ανασυγκροτηθεί η ομάδα για την Ευρώπη όπου θέλουμε να διακριθούμε».Ιβάν Γιοβάνοβιτς«Το κίνητρο για κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν πολύ μεγάλο και ουσιαστικά αυτό μας βοήθησε να κερδίσουμε το παιχνίδι σήμερα και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Δίκαια το κατέκτησε φέτος ο ΑΠΟΕΛ. Κατά την άποψη μου, ήταν το πιο δύσκολο πρωτάθλημα απ’ αυτά που πήραμε, επειδή από τον Οκτώβριο-Νοέμβριο κτίσαμε ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα και δεν ήταν εύκολο, όταν γινόσουν το πρώτο φαβορί να είσαι συγκεντρωμένος σε όλα τα παιχνίδια. Παρότι ήμασταν σε μεγάλα διαστήματα με μεγάλη βαθμολογική διαφορά, ο στόχος του πρωταθλήματος δεν μπορούσε να μας αφήσει ήσυχους. Θέλω να ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές για την αφοσίωση τους. Όπως αντιλήφθηκα, αντιμετώπιζαν σοβαρά την ομάδα και σε στιγμές που δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Αυτό έκρινε το πρωτάθλημα. Να ευχαριστήσω φυσικά τη διοίκηση που μας έδωσε ότι χρειαζόμασταν για να στήσουμε μια καλή ομάδα και να δουλέψουμε με όλες τις συνθήκες που πρέπει σε μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Να ευχαριστήσω το προσωπικό στον Αρχάγγελο και τους φίλους της ομάδας που από την αρχή της χρονιάς πίστεψαν σε αυτή την ομάδα. Όλοι στον ΑΠΟΕΛ είναι χαρούμενοι, δίκαια πανηγυρίζουμε σήμερα. Ένα πρωτάθλημα μας βάζει σε άλλους στόχους και σκέψεις».

Γιάννος Ιωάννου«Ο κάθε τίτλος έχει τη δική του αξία. Είναι η ανταμοιβή των κόπων για 10-11 μήνες και γι’ αυτό έχουμε μεγάλη ευχαρίστηση. Το κλειδί είναι η πολύ καλή δουλειά που έγινε από το ξεκίνημα, πήραμε 5-6 νέους παίκτες που βοήθησαν πολύ και από τη στιγμή που ήταν τόσο μεγάλος ο ανταγωνισμός δούλεψαν όλοι πολύ σκληρά και η κατάκτηση θεωρείται δίκαιη. Απόψε είναι νύχτα της ομάδας και για τον προγραμματισμό θα αρχίσουμε από εβδομάδας. Να ανταμειφθούν οι παίκτες με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν. Ίσως το πιο σημαντικό είναι πως είμαστε μια καλή οικογένεια και δεν έχει να κάνει μόνο με την ομάδα αλλά και με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία»

Μαρίνος Σατσιάς«Ο κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός, εξαρτάται τι συμβαίνει σε μια χρονιά. Ο φετινός έχει την ιδιαιτερότητα του, καταφέραμε να κάνουμε και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και άξια κατακτήσαμε τον τίτλο. Μπορεί να μην αγωνίστηκα πολύ αλλά δεν έχει σημασία όσοι παίκτες είμαστε πρέπει να σπρώχνουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μια ομάδα δεν βασίζεται μόνο σε 11 παίκτες αλλά στο σύνολο και δείξαμε ότι έχουμε μεγάλο βάθος. Να πανηγυρίσουμε τον τίτλο και η Ευρώπη έρχεται».

Γκουστάβο Μαντούκα«Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήταν η καλύτερη επιλογή μου να έρθω στην Κύπρο και στο ΑΠΟΕΛ.

 Μάριος Ηλία«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε το 21ο πρωτάθλημα. Το θέλαμε και το αποδείξαμε και τώρα δίκαια πανηγυρίζουμε. Ήμασταν καλύτεροι και πιο σταθεροί από τους αντιπάλους μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε νικηφόρα, δεν θα τα αφήσουμε στην αδιαφορία, πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!