Οι προκλήσεις του Δώνη

Ο προπονητής μας προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος έχοντας σαν στόχο με την επανέναρξη του να δούμε την ομάδα βελτιωμένη σε βαθμό που θα επιτρέψει το σερί νικών που έχουμε ανάγκη έτσι ώστε να πλησιάσουμε την κορυφή. Η έκτη θέση που μοιραζόμαστε με τη Δόξα και το -8 από την κορυφή αποτυπώνουν την προβληματική εικόνα του ΑΠΟΕΛ των πρώτων τριών μηνών. Ο Δώνης ξέρει τι και σε ποιο βαθμό μπορεί να βελτιώσει την ομάδα μέσω του υφιστάμενο ρόστερ ενώ πλέον τον απασχολεί έντονα και το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης. Αρχίζοντας από τους παίκτες που αποτελούν το υφιστάμενο ρόστερ το ζητούμενο είναι να μπορέσουν κάποιοι παίκτες να ανεβάσουν την απόδοση τους. Η βελτίωση της ομάδας περνά μέσα από την ατομική απόδοση παικτών όπως οι Ολιβέιρα, Μοράις, Μαντούκα, Χαραλαμπίδης και Αλωνεύτης. Με εξαίρεση τον τελευταίο, οι υπόλοιποι δεν μπόρεσαν να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους γεγονός που επηρεάζει αρνητικά την ομάδα.

Αν και κάποιοι θεωρούν ότι η μέτρια παρουσία κάποιων παικτών έχει βαθύτερα αίτια τα οποία δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα το ζητούμενο εξακολουθεί να είναι παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια.

Η άλλη πτυχή είναι το τι μπορεί να κερδίσει η ομάδα από τους παίκτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα. Η παρουσία όλων είναι κάτω των προσδοκιών ενώ σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει έντονη η άποψη ότι αυτό που είδαμε δεν μπορεί να αλλάξει σε ουσιαστικό βαθμό. Υπάρχει και το θέμα των τραυματισμών που δένει τα χέρια του προπονητή με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του Γκόμες.

Ο Δώνης ψάχνει απεγνωσμένα να βρει μέσω του αγωνιστικού στυλ της ομάδας που εφαρμόζει τον τρόπο με τον οποίο θα έρθουν τα τέρματα έστω και αν αυτά δεν μπορούν να προέλθουν από τους επιθετικούς. Τα δυο γκολ του Μπουντιμίρ απέναντι στην Αλκή δεν μπορούν να θεωρηθούν ασφαλές κριτήριο, οπότε θα πρέπει να δούμε αν θα προκύψει κάποιος άλλος που θα δώσει λύσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!