Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ να γίνουν οπαδοί

Οι τεράστιες επιτυχίες των τελευταίων ετών δημιούργησαν ένα νέο σκηνικό στην Κύπρο όσον αφορά την ομάδα που υποστηρίζουν οι περισσότεροι φίλαθλοι. Η ανατροπή της πολύχρονης εικόνας που υπήρχε στην Κύπρο ότι η ομόνοια είναι η πιο λαοφιλής ομάδα έχει ανατραπεί οριστικά και πλέον ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει τους περισσότερους φιλάθλους στο νησί. Με βάση και τις σχετικές ανεξάρτητες έρευνες που αποδεικνύει τα πιο πάνω δεδομένα προκύπτει και μια τεράστια ανάγκη. Η ανάγκη του να μετατραπούν όλοι αυτοί οι φίλαθλοι και υποστηρικτές του ΑΠΟΕΛ σε οπαδούς.

Η διαφορά στα μάτια και τα αυτιά των περισσοτέρων δεν είναι εμφανής,  και μάλλον  ακαταλαβίστικη. Στο μυαλό όμως των διοικούντων του Σωματείου της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ και των οργανωμένων θα πρέπει να είναι πεντακάθαρη.

Αυτό που διαχωρίζει έναν φίλαθλο από έναν οπαδό είναι ο τρόπος ζωής του. Στους φιλάθλους η καθημερινότητά τους χωράει και λίγο ΑΠΟΕΛ, ενώ στους οπαδούς η καθημερινότητά τους είναι ο ΑΠΟΕΛ. Ο φίλαθλος μπορεί να ζήσει και λίγο μακριά από την ομάδα, ο οπαδός όμως όχι. Η ομάδα μπορεί να ζήσει και χωρίς φιλάθλους όχι όμως χωρίς οπαδούς.

Η ανάγκη του να «εκμεταλλευτούμε» αυτή την νέα τάξη πραγμάτων και μετατρέψουμε τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ σε οπαδούς δεν πρέπει να είναι τόσο επιπόλαιη. Έχουμε χρέος να γαλουχήσουμε όλους τους νέους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ με τα ιδανικά που μας έκαναν και εμάς να αρρωστήσουμε με τον Θρύλο.

Έχουμε υποχρέωση προς την ομάδα μας να δημιουργήσουμε νέους οπαδούς που ζουν και να αναπνέουν για την Ιδέα.  Αλίμονο αν οι νέοι ΑΠΟΕΛίστες μείνουν κολλημένοι με τις εντυπώσεις και τις επιτυχίες του Τσάμπιονς Λίγκ. Αλίμονο αν οι προτεραιότητες τους παραμείνουν συνδεδεμένες με το όσα έχουμε ζήσει τα τελευταία πέντε χρόνια. Αλίμονο αν ο ΑΠΟΕΛ γεμίζει ένα γήπεδο με 20 χιλιάδες φιλάθλους στην Ευρώπη και στα εκτός έδρας στην Κύπρο των ακολουθούν μόνο χίλιοι οπαδοί.

Αν αφήνουμε τις ευκαιρίες των καιρών ανεκμετάλλευτες  να διαμορφώνουν την ιστορία της ομάδας μας, τότε θα έρθει η στιγμή που μετανιωμένοι θα συζητούμε τα παλιά και θα παρακαλούμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο.  

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, ανεξαρτήτου ηλικίας, τάξης και φύλου έχουν υποχρέωση να «μπολιάσουν» τους νέους φιλάθλους του Θρύλου με το θερμό τους πάθος προς την ομάδα. Οφείλουμε στην ομάδα να δημιουργήσουμε συνεχιστές του ΑΠΟΕΛισμού και άξιους οπαδούς του μέλλοντος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!