Ολοκληρώνεται ο προγραμματισμός

Κοντά στην ολοκλήρωση του βρίσκεται ο προγραμματισμός της καλαθοσφαιρικής ομάδας. Απόψε αναμένεται το υπογραμμένο συμβόλαιο από ένα αμερικάνο καλαθοσφαιριστή και θα απομένει ένας κοινοτικός για να κλείσει το ρόστερ. Αυτή τη στιγμή στην ομάδα υπάρχουν 6 ξένοι καλαθοσφαιριστές και με τους δύο που αναμένονται θα φτάσουν τους 8. Πιο συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή η ομάδα αποτελείτε από τους:

Miah Davis
Μια λύση γνωστή στη κυπριακή καλαθόσφαιρα αφού την περασμένη χρονιά αποτέλεσε τον βασικό ‘άσσο’ της αέλ με πολύ καλή απόδοση κάτι που έκανε τον Γιάννη Χριστόπουλο να τον θέσει ως πρώτο στόχο

Martynas Andriukaitis
Λιθουανός, πρώην διεθνής που αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5. Τα ποσοστά ευστοχίας του είναι εκπληκτικά για ένα παίχτη που αγωνίζεται σε αυτές τις θέσεις.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Mirko Kovac
Σέρβος πρώην παίχτης του Ερυθρού Αστέρα που αγωνίζεται στη θέση 3. Προορίζεται για αντικαταστάτης του Dozet αφού και αυτός διαθέτει φαρμακερό τρίποντο.

Ian Hanavan
Αμερικανός με Βελγικό διαβατήριο που αγωνίζεται στη θέση 4. Παίχτης με πολλές εμπειρίες στην Ευρωλίγκα που αναμένεται να δώσει ξεχωριστή ποιότητα στην ομάδα.

Charron Fisher
Αμερικανός παίχτης που αγωνίζεται στη θέση 3 και 4. Έχει πολύ καλά ποσοστά στο σκοράρισμα και αναμένεται να βοηθήσει με την ικανότητα του να παίζει κοντά στο καλάθι.

Augustinas Vitas
Λιθουανός παίχτης ύψους 2.10. Αγωνίζεται στη θέση 5 και διακρίνεται για την δύναμη του. Αναμένεται να βοηθήσει πολύ αμυντικά.

Γιώργος Νεοφύτου
Κύπριος guard που αγωνίζεται στις θέσεις 1,2. Έμπειρος παίχτης με θητεία στην Α2 Ελλάδας.

Σωκράτης Σωκράτους
Ο Σωκράτους ήταν παίχτης στην ομάδα μας και παλαιότερα και την προηγούμενη χρονιά ήταν με υποσχετική στην ΕΝΑΔ όπου έκανε πολύ καλή χρονιά και τώρα επιστρέφει για να δείξει ότι αξίζει να αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ. Αγωνίζεται στις θέσεις 1,2

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!