Ο αναμενόμενος καταρτισμός

Όπως αναμενόταν η προσθήκη των Ζιβανάρη και Πετρίδη δεν έφερε οποιεσδήποτε διαφοροποιήσεις στην ιεραρχία του διοικητικού συμβουλίου αφού οι αντιπρόεδροι όπως επίσης και ο γενικός  γραμματέας διατήρησαν τις θέσεις τους. Οι δυο πρώην πρόεδροι για όσο καιρό θα συμμετέχουν στο συμβούλιο θα είναι ως απλά μέλη κάτι που ισχύει και για τον Γιάννο Πανταζή που πλέον δεν συμμετέχει στην επιτροπή οικονομικών και αναδιοργάνωσης της εταιρείας.  Σημαντική θεωρείται και η εξαγγελία για δημιουργία εκτελεστικής επιτροπής η οποία θα τρέχει ουσιαστικά όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την εταιρεία. Το Δ.Σ. της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ, συνήλθε σήμερα στην πρώτη του συνεδρία μετά την εκλογή του στη Γενική Συνέλευση των μετόχων και καταρτίστηκε σε σώμα και σε τομείς αρμοδιότητας ως εξής:

Πρόεδρος: Φοίβος ΕρωτοκρίτουΑ’ Αντιπρόεδρος: Γιώργος Γεωργίου (Οικονομικό)Β’ Αντιπρόεδρος: Άντης Πολυδώρου (Νομικές Υποθέσεις και Διοικητικά)Γ’ Αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Κυριακίδης (Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού Τμήματος και Προγραμματισμού)Γραμματέας: Ανδρέας Σπυρίδης (Υπεύθυνος Διοίκησης Προσωπικού)Επιτροπή Επικοινωνίας και ΜΜΕ: Ανδρέας Χατζηκυριάκος & Τάκης ΑντωνίουΑκαδημίες (Οικονομικό): Μάριος ΑθανασίουΑκαδημίες (Οργανωτικό): Άλκης Φιλίππου / Τάκης Αντωνίου / Κωνσταντίνος ΚωνσταντίνουΘέματα Ασφάλειας και Βίας: Στέλιος Ζαμπάς & Χρίστος ΧατζηκυριάκοςΘέματα Marketing και Χορηγών: Χρίστος ΧατζηκυριάκοςΑθλητικό Κέντρο Κοκκινοτριμιθιάς: Άλκης ΦιλίππουΥπεύθυνος ORANGE SHOP: Μιχαλάκης ΡαφαήλΙατρικό: Κώστας Σχίζας

Στο Δ.Σ. της Εταιρείας συμμετέχουν ως μέλη οι κ.κ. Πρόδρομος Πετρίδης, Κυριάκος Ζιβανάρης και Γιάννος Πανταζής. Επίσης το Δ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα τη σύσταση Εκτελεστικής Επιτροπής της Εταιρείας που αποτελείται από τους πιο κάτω:1.      Φοίβος Ερωτοκρίτου (Πρόεδρος)2.      Γιώργος Γεωργίου (Α’ Αντιπρόεδρος)3.      Άντης Πολυδώρου (Β’ Αντιπρόεδρος)4.      Θεόδωρος Κυριακίδης (Γ’ Αντιπρόεδρος)5.      Ανδρέας Σπυρίδης (Γραμματέας)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!