Ο Γιάχιτς άνοιγει το παράθυρο

Όσο περνούν οι ώρες γίνεται αντιληπτό ότι η σχεδόν βέβαιη αποχώρηση του Γιάχιτς δεν σχετίζεται με τη νέα βαθμολογική απώλεια της ομάδας αλλά ούτε και με επιθυμία της διοίκησης ή του προπονητή. Αρχίζουμε με αυτή την επισήμανση γιατί κάποια μέσα ενημέρωσης παρουσίασαν κάτω από αυτό το πλαίσιο την υπόθεση. Το ότι όμως ο Γιάχιτς θα γίνει Τούρκος  φαίνεται να ανοίγει στον προπονητή μας το παράθυρο που ήθελε για περαιτέρω ενίσχυση της επιθετικής γραμμής! Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά αλλά αξίζει να τα υπενθυμίσουμε. Με τον Αλμέιδα να καθυστερεί να επιστρέψει από την εγχείριση και την απόδοση του να έχει σκαμπανεβάσματα αλλά και τον Σολάρι να μην τυγχάνει της εμπιστοσύνης του προπονητή, ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Το πείραμα με τον Ατόρνο δεν έχει προς το παρών αποτέλεσμα έτσι η μεταγραφική ενίσχυση αποτελούσε μονόδρομο.

Αν όλα πάνε καλά η μεταγραφή του Γιάχιτς στην  Καραμπουκσπόρ θα κλείσει σήμερα και ο Γιοβάνοβιτς θα αρχίσει και επίσημα την αξιολόγηση ονομάτων. Οι μάνατζερ ήδη σήμαναν συναγερμό στέλλοντας στον ίδιο αλλά και σε αθλητικογράφους παίκτες που θεωρούν ότι μπορεί να θεωρηθούν σοβαροί υποψήφιοι.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ακόμα δεν έχει καταρτιστεί το λεγόμενο short list και πως ονόματα όπως αυτά των Σκόκο, Πετρόπουλου, Μεγιόνκ και Πιντάδο που γράφτηκαν και συζητούνται σε οπαδικά καφενεία δεν πρόκειται εξετάζονται ούτε υπάρχει πρόθεση να εξεταστούν.

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες αφού σύντομα ο χρόνος θα αρχίσει να λειτουργεί εις βάρος μας ενώ όσο πιο σύντομα αποκτηθεί κάποιος τόσο πιο γρήγορη θα είναι και η ενσωμάτωση του στην ομάδα αφού είναι και αυτή μια σημαντική παράμετρος. Εξάλλου όπως φάνηκε και με την προσθαφαίρεση Μπελαϊτ-Σόουζα οι κινήσει του προπονητή έχουν σαν πρώτιστο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος παρά οτιδήποτε άλλο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!