Ο κόσμος θεωρεί δεδομένη την πρόκριση αλλά..

Ίσως να μην είναι και τόσο δύσκολο να ερμηνεύσει κανείς τις πιο κάτω αντιφάσεις. Από την μια το 75% των οπαδών μας θεωρεί δεδομένη την πρόκριση μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα και από την άλλη ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ δήλωσε το πρωί ότι δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα. Ο κίνδυνος υποτίμησης του αντιπάλου αναγκάζει τον επίσημο ΑΠΟΕΛ να προσαρμόζει τις δηλώσεις του αναλόγως έτσι ώστε να αποφευχθεί το πατατράκ! Η προσέγγιση του Γιοβάνοβιτς εφαρμόζεται και επικοινωνιακά από τους πάντες αφού όπως τονίζει κατά καιρούς ο προπονητής μας δεν έχουμε φτάσει σε επίπεδα που να μπορούμε να θεωρούμε δεδομένη την πρόκριση μας.

Η αλήθεια είναι ότι το 2-0 του πρώτου αγώνα είναι ένα πολύ καλό σκορ και σίγουρα αν πετυχαίναμε ακόμα ένα με τις πολλές ευκαιρίες που βρήκαμε, τώρα δεν θα μιλούσαμε για την ανάγκη σοβαρότητας! Στην πράξη ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να παρουσιάσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και να δείξει ότι μπορεί να βελτιωθεί σε συγκεκριμένους τομείς.

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας όπως παραδέχτηκε και ο προπονητής χρίζει βελτίωσης ενώ ζητούμενο είναι και η αποτελεσματικότητα στη γραμμή κρούσης. Από την μια είναι σημαντικό που δημιουργούνται ευκαιρίες από την άλλη δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χάνονται ξεκάθαρες ευκαιρίες όπως αυτές στον πρώτο αγώνα με τη Σένιτσα.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!