Δεν είναι fake news

Εκεί που νομίζαμε ότι μετά και από τις περσινές τραγικές αποφάσεις, ο πρόεδρος έμαθε από τα λάθη του ήρθε η είδηση της επέκτασης του συμβολαίου του Ντε Βινσέτι. Όσο και αν προσπαθήσει κάποιος να αιτιολογήσει την παραμονή του Αργεντινού στο ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2022, δεν μπορεί να τα καταφέρει.

Δεν υπάρχει ούτε ποδοσφαιρική αλλά ούτε και οικονομική λογική ερμηνεία στο τι έχει συμβεί και είναι για αυτό που το SMS και η φωτογραφία προκάλεσαν αναστάτωση στον περισσότερο κόσμο.

Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι ο Ντε Βινσέτι είναι παράδειγμα προς αποφυγή και αυτός ήταν ένας από τους πολλούς λόγους που του αφαιρέθηκε η αρχηγεία. Φυσικά επειδή τα έχουμε δει όλα δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν τον βαφτίσουν και πάλι εκ των αρχηγών. Με τη φτηνή δικαιολογία ότι πρόκειται για μια ακόμα προσπάθεια να τονώσουν το ηθικό του κυκλοθυμικού.

Όση μείωση και αν δέχτηκε ο Αργεντινός η ουσία δεν αλλάζει. Το δείγμα γραφής είναι παραπάνω από μεγάλο και ξεκάθαρο. Πρόκειται για κάποιον που τα τελευταία δυο χρόνια απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ακόμα χειρότερο όμως είναι ότι υπάρχουν και ενδείξεις ότι ούτε καίγεται για να αλλάξει τα δεδομένα.

Οι τραυματισμοί του επίσης και το ότι δεν κατόρθωσε να συμπληρώσει βασικό στάδιο προετοιμασίας τα τελευταία χρόνια είναι ακόμα ένα βαρίδι.

Όπως και αν επιχειρήσει κάποιος να το δει είναι μια ακατανόητη απόφαση που όλα συνηγορούν ότι προστίθεται στις πολλές άλλες που έχουν παρθεί τα τελευταία χρόνια.

Ακόμα και η χρονική στιγμή που επέλεξαν να επισημοποιήσουν το θέμα είναι περίεργη. Ο Ντε Βινσέτι θα είναι εκτός προπονήσεων για ακόμα 20 μέρες και η έγνοια των αρμοδίων όσον αφορά επεκτάσεις έπρεπε να είναι για παίκτες που τη δικαιολογούν. Ο Ζαχίντ για παράδειγμα ή και ο Τάμαρι.

Τέλος πρόκειται για μια απόφαση που αντανακλά αρνητικά και στον Ουζουνίδη γιατί αν συμφώνησε σημαίνει ότι έχει και αυτός θέματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!