Ο πρόεδρος έχει καλό προαίσθημα

Με τις καθιερωμένες δηλώσεις του προέδρου στο αεροδρόμιο της Λάρνακας άρχισε η διαδικασία αναχώρησης της αποστολής του ΑΠΟΕΛ για τις Βρυξέλλες. Ο Ερωτοκρίτου εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα μας είναι έτοιμη από κάθε άποψη και πως ένα καλό ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα παραπέρα είπε ότι έχει καλό προαίσθημα όσον αφορά την πρόκριση που είναι και το ζητούμενο. Αν και η ομάδα μας δεν είναι το φαβορί ο πρόεδρος δεν δίστασε επίσης να πει ότι η πρόκριση θα εξαρτηθεί από την απόδοση της δικής μας ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ερωτοκρίτου:

Η σημασία της πιθανής πρόκρισης: Εκτός από το οικονομικό που θα είναι μια μεγάλη ανάσα για το σωματείο είναι σημαντική η πρόκριση και για Κυπριακό ποδόσφαιρο. Έχει μεγάλη σημασία να προκριθούμε εμείς αλλά και ο Απόλλωνας (στον οποίο εύχομαι να πάρει την πρόκριση) για να κρατήσουμε το Κυπριακό ποδόσφαιρο ψηλά.

Για την ετοιμότητα της ομάδας: Παιχνίδι με παιχνίδι είμαστε καλύτεροι. Και ελπίζω αυτή την φορά να είμαστε ακόμα καλύτεροι σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην έδρα μας. Για τον πρώτο αγώνα της Πέμπτης: Ο πρώτος αγώνας θα είναι αρκετά δύσκολος αφού θα είναι εκτός έδρας. Ο προπονητής μας όμως είναι αισιόδοξος και ένα καλό ΑΠΟΕΛ θα πάρει το αποτέλεσμα. Από εμάς εξαρτάται και όχι από την Βάρεγκεμ. Αν η εμπειρία του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη θα παίξει ρόλο: Αυτό δεν έχει σημασία.  Έχουμε νέους ποδοσφαιριστές στην ομάδα που δεν έχουν την εμπειρία. Το θέμα είναι να υπάρξει προσπάθεια και οι παίκτες να πολεμούν και τα 90 λεπτά. Αν θα είναι στον πάγκο ο Ντα: Πήρε το «οκ» από το ιατρικό επιτελείο και θα βρίσκεται στον πάγκο για τον αγώνα της Πέμπτης. Γνωρίζει την ομάδα καλά όσο και ο Σερτζιο και νομίζω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα Για το σκάουτινγκ του αντιπάλου: Έγινε το σκάουτινγκ αλλά δεν μπορώ να βαθμολογήσω. Έχουμε παρακολουθήσει την ομάδα και όλα είναι έτοιμα. Το ότι το ΑΠΟΕΛ δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του: «Είδαμε όλοι πως αποκλειστήκαμε από την Μάριμπορ και σημασία έχει το αποτέλεσμα. Είναι λίγο καλύτερα αυτή τη φορά γιατί παίζουμε εκτός έδρας. Πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να ελπίζουμε στην πρόκριση. Μπάλα είναι και δεν μπορείς να πεις  με σιγουριά τι θα γίνει Για τον κόσμο: «Έχουμε πουλήσει από την Κύπρο 80 εισιτήρια και μαζί με την αποστολή άλλη 70-80 και από τις γύρω περιοχές του Βελγίου αναμένουμε καμία 300φίλους της ομάδας να είναι στο πλευρό μας»

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!