Ο τίτλος περνά από το ΓΣΖ

Το Σάββατο η ομάδα μας δίνει ίσως τον πιο καθοριστικό αγώνα της φετινής χρονιάς. Το ίδιο φυσικά έλεγαν όλοι και πριν τον αγώνα με την ομόνοια αλλά έτσι είναι τα πράγματα! Μας έχουν μείνει δυο αγώνες εκτός Λευκωσίας μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου και ο αγώνας με την Αεκ στο ΓΣΖ θεωρείται ο πιο δύσκολος. Είναι για αυτό που όλοι πιστεύουν ότι αν περάσουμε νικηφόρα θα κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η φετινή Αεκ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και παρά το ότι στους δυο τελευταίους αγώνες μετρά μια ήττα και μια ισοπαλία όλοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Η διατήρηση της διαφοράς των 7 βαθμών από το παράρτημα του ακελ είναι το ζητούμενο μέσα από τους αγώνες του Φεβρουαρίου αφού αν γίνει αυτό θα βρεθούμε πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι επόμενοι αγώνες της ομόνοιας έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα και είναι για αυτό που δική μας νίκη το Σάββατο θα τους επιβεβαιώσει ότι ακόμα και τα φιλικά δεν μπορεί να τους βάλουν μέσα στο παιχνίδι.

Η απουσία του Γκριτσάροφ είναι σημαντική αλλά η ομάδα μας μπορεί να ανταπεξέλθει και χωρίς τον Σκοπιανό. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται το rotation αναπόφευκτα φέρνει ίσως και απρόσμενα κάποιους παίκτες στην αρχική εντεκάδα, ότι κινδύνους και αν συνεπάγεται κάτι τέτοιο. Με αυτά τα δεδομένα ο Ζόρζε που αγωνίστηκε για τελευταία φορά στον αγώνα με την Ανόρθωση είναι το φαβορί για να καλύψει την απουσία του Γκριτσάροφ.

Η ομάδα μας καλείται σε έναν αγώνα όπου η μεσοαμυντική μας γραμμή θα πιεστεί έντονα να παρουσιαστεί έτοιμη και από ψυχολογικής άποψης.  Η θέληση και το άγχος για τη νίκη δεν θα πρέπει να επηρεάσουν την απόδοση της ομάδας όπως έγινε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα αλλά και στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την ομόνοια.

Ο κόσμος σε τέτοιους αγώνες μας έχει συνηθίσει στο να δίνει βροντερό το παρών του κάτι που θα γίνει και το Σάββατο. Ήδη όλοι περιμένουν με αγωνία να ξεκινήσει η προπώληση και ο στόχος είναι το sold out.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!