Πάθαμε αυτό που φοβόμασταν

Αυτό που φοβόντουσαν κάποιοι πριν τον χτεσινό αγώνα με την Έθα έγινε πραγματικότητα και το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Η τραγική από κάθε άποψη η εμφάνιση της ομάδας που σε συνδυασμό με πολλά φάλτσα σφυρίγματα της διαιτησίας (2 αντιαθλητικά δεν τα έδωσαν) έφεραν την ήττα από την έθα στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών για τα play off. Η απουσία του Lee φαίνεται να επηρέασε την ομάδα αφού ο Davis έκανε το χειρότερο του παιχνίδι από την ημέρα που έγινε παίχτης του ΑΠΟΕΛ. Πολύ κακή εμφάνιση και από τον πιο σταθερό παίχτη του ΑΠΟΕΛ τον Ian Hanavan ο οποίος δεν δικαιολόγησε σε καμία φάση την αξία του. Ο Χριστόπουλος θα πρέπει να βρει τον τρόπο να προσγειώσει την ομάδα στη πραγματικότητα και να μην επαναληφθούν εμφανίσεις όπως την χθεσινή. Το προπονητικό τιμ γνώριζε τους κινδύνους που υπήρχαν λόγω της μη συμμετοχής μας στην προηγούμενη φάση των play offs αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να ανατρέψει τη νωθρότητα που είδαμε στον πρώτο αγώνα.,

Το επόμενο παιχνίδι είναι την Τετάρτη 23/03 στις 19:30 στο Ελευθερία. Παρόλο που η διοίκηση θα ζητήσει εισιτήρια για τους οπαδούς μας δεν αναμένεται θετική απάντηση από την έθα. Με ή χωρίς κόσμο το αποτέλεσμα πρέπει να είναι το ίδιο και η νίκη είναι πλέον μονόδρομος.

Αντίθετα ο Kovac έδειξε καλά στοιχεία όπως και ο νεοαποκτηθείς Boris Lalovic (12 points). Στην ομάδα υπάρχει απογοήτευση όμως όλοι πιστεύουν στην αξία αυτού του ρόστερ και αναμένεται από τεχνική ηγεσία και εφορία να γίνουν προσπάθειες ανύψωσης του ηθικού για να μπορέσει η ομάδα να κερδίσει στο Ελευθερία και να φέρει τη σειρά πάλι στο Λευκόθεο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!