Πάθος, νίκη, εξιλέωση

Δεν πρόκειται σε καμία των περιπτώσεων να ανεχτούμε παρόμοια εμφάνιση και προπαντός απώλεια βαθμών στο κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στην κυβερνητική ομάδα.

Αυτό βάλτε το καλά στο μυαλό όλοι, είτε αυτοί ονομάζεστε διοικούντες, είτε προπονητική ομάδα και ιδιαίτερα οι ποδοσφαιριστές. Όλοι αυτοί οι έμμισθοι που για διάφορους λόγους έχουν την τιμή να φοράνε το ενδοξότερο έμβλημα στην ιστορία του Κυπριακού – Ελληνικού αθλητισμού στο στήθος καλούνται να πάρουν τον παλμό του κάθε καθαρόαιμου ΑΠΟΕΛίστα και να τον μετατρέψουν σε αγωνιστικότητα αρχής γενομένης από τον Κυριακάτικο αγώνα.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν χρειάζεται συστάσεις ούτε και αποδείξεις, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται εκεί (όπου και αν βρίσκεται αυτό) μόνο για την αρρώστια του, την καψούρα του, την τρέλα, την αγάπη και για οποιονδήποτε άλλο χαρακτηρισμό μπορεί να περιγράψει συναισθήματα εθισμού προς το υπέρτατο σωματείο της νήσου.

Εσείς κύριοι, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να πικράνετε τον οποιονδήποτε ΑΠΟΕΛίστα, δεν έχετε δικαίωμα να αγωνίζεστε όποτε εσείς θέλετε, δεν έχετε δικαίωμα να χάνετε και δεν έχετε δικαίωμα να μιλήσετε καθόλου πριν το μεγάλο ντέρμπι. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ…ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ!

Καλείστε αυτή την Κυριακή να αγωνιστείτε για την ιστορία του σωματείου μας και τον κόσμο του. Καλούμε τους ιθύνοντες του Αρχαγγέλου όπως μέσα στο πρόγραμμα των προπονήσεων να υπάρχει εβδομαδιαία διάλεξη με θέμα την ιστορία και τους αγώνες του οικοδομήματος του ΑΠΟΕΛ για να εμπεδώσει και ο τελευταίος των τελευταίων εκεί μέσα για το που βρίσκεται.

Τέλος στην υπομονή, τέλος και στα συγχωροχάρτια. Τα πιο πάνω δεν αποτελούν απειλές και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθούν ως τέτοιες. Τα πιο πάνω εκφράζουν με απλά και πεζά λόγια τα συναισθήματα που διακατέχουν το κάθε περήφανο ΑΠΟΕΛίστα που κατεβαίνει στο ντέρμπι με παρωπίδες στραμμένες μοναχά στην εξιλέωση!

Δεν πρόκειται να προβούμε σε αχρείαστο κάλεσμα προς τον ανεπανάληπτο κόσμο του Θρύλου. Είμαστε σίγουροι ότι και αυτή την εβδομάδα το πορτοκαλί ηφαίστειο θα εκραγεί στο ΓΣΠ παρασέρνοντας ότι παρείσακτο θα βρίσκεται (αναγκαστικά) μαζί μας στο γήπεδο της ΑΠΟΕΛίστικης Λευκωσίας.

Αυτή η εβδομάδα, και υπό προϋποθέσεις, είναι και η τελευταία που επικοινωνούμε με ορισμένους μέσω γραπτών ανακοινώσεων. Σε περίπτωση που ξεφτιλίσετε ότι πιο ιερό έχουμε πάνω στη γη, θα αναγκαστούμε να τα πούμε και από κοντά.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΞΥΨΩΝΕΙ….Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ!
ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!!!

ΥΓ1. Μεγάλη τόμπολα του Συνδέσμου την Παρασκευή 01/10/10 και ώρα 20:00 στο οίκημα μας με πλούσια δώρα και χρηματικά έπαθλά.

ΥΓ2. Το οίκημα του Συνδέσμου θα παραμείνει ανοικτό ολόκληρο το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και το ξημέρωμα της Κυριακής

ΥΓ3. Η μεγάλη πορτοκαλί πορεία από τα παλιά αναχωρεί την Κυριακή στις 16:00 από το οίκημα του Συνδέσμου με προορισμό το ΓΣΠ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!