Πάμε για την έκπληξη

Τα δεδομένα θέλουν τη Σάλκε να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση αλλά και για την ομάδα που θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει στον πρώτο αγώνα. Είναι κάτι άλλωστε που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο προπονητής μας, αφού γνωρίζει τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες. Παρόλα αυτά θέλουμε και μπορούμε να παρουσιάσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο έτσι ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας. Ακόμα και ισοπαλία απέναντι σε μια ομάδα που έχει σαν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γερμανία θεωρείται επιτυχία. Νίκη θα είναι αποτέλεσμα που θα μας κάνει πρώτη είδηση στην Ευρώπη.

Μετά την ισοπαλία με τον Εθνικό και τον τρόπο που ήρθε η ομάδα μας καλείται να αντιδράσει σωστά για να βάλει πίσω της την πρώτη βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν την άποψη ότι δεν υπάρχει περιθώριο να δώσουν οι παίκτες όλες τους τις δυνάμεις το βράδυ της Τρίτης και να μην κερδίσουμε την Κυριακή την ΑΕΛ.

>

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες αλλά και τις δυνάμεις των ποδοσφαιριστών του και με βάση αυτά θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα. Είναι σίγουρο ότι θ υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα αφού δεν υπολογίζονται οι Σεγκιρί και Μιχαήλ λόγω των γνωστών τραυματισμών τους. Εκτός θα μείνει και ο Ονουάτσι που δεν έπεισε ότι μπορεί να δώσει βοήθειες στο παρών στάδιο.

Με αυτά τα δεδομένα ένας εκ τον Μπρόερς και Κόντη θα είναι ο παρτενέρ του Χρίστου στην άμυνα ενώ ερωτηματικό υπάρχει και για τον αντί Χρύση. Μπρόερς και Πίντο είναι οι υποψήφιοι για τη θέση του αμυντικού χαφ δίπλα από τον Μοραίς, ενώ σίγουρη θεωρείται η επάνοδος του Φλορέα. Ο Μιροσάβλιεβιτς προπονείται κανονικά και συγκεντρώνει με τη σειρά του πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Λογικά ο Γιοβάνοβιτς θα προτιμήσει το 4-5-1 θέλοντας να κερδίσει την μάχη του κέντρου και να ελπίζει ότι θα τροφοδοτηθεί αρκετά και σωστά ο Ζεβλάκοφ.

Βαρόμετρο ο κόσμος
Η ισοπαλία έφερε την απογοήτευση αλλά ο κόσμος καλείται να δείξει ότι έχει υπομονή και πίστη στην ομάδα. Για αγωνιστικούς, οικονομικούς και ψυχολογικούς λόγους το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται τη μαζική παρουσία των οπαδών του. Με όλα αυτά που συμβαίνουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων καλούμαστε να δείξουμε σε αυτούς που ελέγχουν το παρασκήνιο ότι ο κόσμος μας δεν πτοείται και θα σταθεί δίπλα στην ομάδα μέχρι τέλους.

Τηλεοπτική τριπλά
Ενώ το μόνο θετικό με του που έγινε η κλήρωση θα ήταν τα λεφτά από τα τηλεοπτική δικαιώματα, κάτι τέτοιο αποδεικνύεται όνειρο. Η εταιρεία με την οποία έχει μακροχρόνια συνεργασία το ΑΠΟΕΛ επικαλείται διάφορες δικαιολογίες και προσφέρει ψίχουλα (50 χιλιάδες ευρώ) και η διοίκηση Ζιβανάρη βρίσκεται μπροστά από ένα απογοητευτικό αδιέξοδο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!