Πέσαμε στα μαλακά

Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι στην κλήρωση του κυπέλλου ήμασταν η πιο τυχερή ομάδα αφού θα αντιμετωπίσουμε τον Ερμή Αραδίππου, την πιο αδύνατη ομάδα από αυτές που συνεχίζουν στο θεσμό. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Αραδίππου στις 4 Μαρτίου και ο επαναληπτικός στις 19 του ίδιου μήνα. Όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας, Τάκης Αντωνίου θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Ερμή με όλη τη σοβαρότητα που χρειάζεται. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στον Ερμή θα αγωνίζεται ο Παπαθανασίου, που μέχρι πριν λίγες μέρες ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας μας! Ο Ερμής βρίσκεται στην Τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορία, ένα βαθμό από τον πρωτοπόρο Διγενή.

Σημαντικές απουσίες με Αλκή
Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα για τον αγώνα του Σαββάτου (7.00) εναντία στην ομάδα που μας κέρδισε στον πρώτο γύρο. Όλοι θυμούνται την τραγική εκείνη εμφάνιση που έδωσε την ευκαιρία σε μια ομάδα που μάχεται για να γλιτώσει τη διαβάθμιση να μας κερδίσει. Ο αγώνας δεν θα είναι ούτε αυτή τη φορά εύκολος αφού θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια νέα ουσιαστικά ομάδα και αυτό γιατί πριν λίγες μέρες η Αλκή προχώρησε στην εγγραφή οκτώ νέων ποδοσφαιριστών. Όπως και εναντίον της ΕΝΠ έτσι και με αυτούς, η προσπάθεια τους για παραμονή στην κατηγορία ξεκινά από τον μεταξύ μας αγώνα! Τα πάντα εξακολουθούν να εξαρτώνται από την απόδοση της δικής μας ομάδας και παρά τις απουσίες μπορούμε και πρέπει να κερδίσουμε. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θεωρεί σίγουρες τις απουσίες των Πίντο (τιμωρημένος) και Κόστα (τραυματίας) και η σημερινή μέρα θα είναι καθοριστική για τον Χαραλαμπίδη, ο οποίος αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Όπως είναι γνωστό έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα κυπέλλου περισσότερο για προληπτικούς λόγους και η πιθανότητα να γίνει το ίδιο και το Σάββατο δεν μπορεί α αποκλειστεί.

Με αυτά τα δεδομένα και με δυο από τους πιο δημιουργικούς μας παίκτες εκτός μάχης, οι υπόλοιποι καλούνται να ανταποκριθούν στην πρόκληση και να καλύψουν το κενό που δημιουργείται. Οι διπλοί αγώνες με τη Δόξα πάντως φανέρωσαν ότι δικαιολογημένα κάποιοι παίκτες δε συγκαταλέγονται στις πρώτες επιλογές του προπονητή και αυτό ίσως να μπορεί να διορθωθεί στη συνέχεια. Ίσως και να επιβάλλεπται αφού για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο θα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να προσφέρουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.

Απίθανο το ενδεχόμενο αναβολής
Μπορεί οι περισσότερες ομάδες να επιθυμούν το ενδεχόμενο αναβολής της 22ης αγωνιστικής αλλά με τα σημερινά δεδομένα κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο. Η αλήθεια είναι πως ο προγραμματισμός της ΚΟΠ γύρω από το συγκεκριμένο θέμα επιφορτίζει τους διεθνείς με απίστευτη κούραση και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουν οι δικοί μας. Ήδη ο Χαραλαμπίδης για παράδειγμα βασανίζεται από έναν ύπουλο τραυματισμό και όπως λέμε πάντα το ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι πάνω από οτιδήποτε, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για φιλικά της Εθνικής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!