Παίζουν με Ζίλινα αλλά σκέφτονται ΑΠΟΕΛ

Το γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα της Σλόβαν των τελευταίων εβδομάδων συνεχίζεται και σήμερα αφού στις 8.30 αντιμετωπίζουν τη Ζίλινα στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Σλοβακικού πρωταθλήματος. Δυστυχώς για εμάς το γεμάτο αυτό πρόγραμμα δεν τους βγήκε μέσα στο καμίνι του ΓΣΠ και ως ένα βαθμό δικαιώθηκαν αυτοί που υποστήριζαν ότι οι συνεχόμενοι αγώνες αυξάνουν το βαθμό ετοιμότητας των Σλοβάκων  παρά να τους κουράσουν σε αυτή τη χρονική στιγμή. Επειδή όμως ο μεταξύ μας αγώνας είναι και για αυτούς κάτι περισσότερο από καθοριστικός δεν φαίνεται ότι θα ρισκάρουν και πολλά πράγματα απόψε. Ο ίδιος ο Γιάρολιμ επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν αρκετά μέχρι στιγμής φέτος αφού θέλει να δώσει ανάσες σε συγκεκριμένους βασικούς του ποδοσφαιριστές. Πέραν της ξεκούρασης είναι και η προστασία σε περίπτωση τραυματισμού αφού ο εκτός έδρας αγώνας με τη Ζιίλινα δεν θεωρείται εύκολος αφού οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν ότι η Σλόβαν θα έχει το μυαλό της στον ΑΠΟΕΛ.

Με αυτά τα δεδομένα ο αποψινός αγώνας δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ακόμα ένας μέσα από τον οποίο η τεχνική μας ηγεσία μπορεί να δει κάτι νέο που θα αλλάξει σε ουσιαστικό βαθμό τα όσα γνωρίζει ήδη για την Σλόβαν.

Όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες την Τετάρτη θα είναι η πιο ζεστή μέρα της εβδομάδας! Παρόλα αυτά η διαφορά με τη Λευκωσία θα είναι περίπου 20 βαθμοί αφού τη συγκεκριμένη μέρα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς. Από τη Δευτέρα και ίσως ενωρίτερα θα αρχίσει η άφιξη των οπαδών μας αφού πέραν της επίσημης εκδρομής αλλά και αυτών που επέλεξαν να ταξιδέψουν από μόνοι τους υπάρχουν και αυτοί που διαμένουν στις κοντινές πόλεις και δεν θα χάσουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον ΑΠΟΕΛ.

Αισιόδοξοι και αυτοίΤο 0-0 μπορεί να είναι ύπουλο αποτέλεσμα αλλά δεν στερεί το δικαίωμα και από τους Σλοβάκους να αισιοδοξούν. Οι δηλώσεις όλων στη Σλόβαν βγάζουν αυτή την αισιοδοξία ενώ και τα σχετικά polls που τρέχουν στις αθλητικές ιστοσελίδες της χώρας δείχνουν ότι ο κόσμος θεωρεί την ομάδα της χώρας τους ως το φαβορί για πρόκριση. Να πεισμώσουμε ακόμα περισσότερο λοιπόν αλλά και να πάμε και ακόμα πιο έτοιμοι,

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!