Το άγχος του φαβορί

Το αν είναι πλέον ή όχι φαβορί ο ΑΠΟΕΛ είναι κάτι σχετικό αφού στον πρώτο αγώνα και μέσα στην έδρα μας δεν επιβεβαιώσαμε τις προβλέψεις. Σχετικοί και άσχετοι θεωρούν ότι η ομάδα μας εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο στον επαναληπτικό της Τετάρτης μέσα στην Μπρατισλάβα. Η επιχειρηματολογία ξεκινά από την προ διετίας καλή πορεία, την ελπίδα ότι με κάποιο τρόπο θα σκοράρουμε ένα τέρμα και πως αυτό θα είναι αρκετό και καταλήγει στο ότι με καλύτερη απόδοση και περισσότερη τύχη θα τα καταφέρουμε. Οι προκλήσεις για την ομάδα μας είναι τεράστιες και μια από αυτές είναι η σωστή διαχείριση του άγχους και της πίεσης. Πίεση που δημιουργείται γιατί ο ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να είναι η ομάδα που για πολλούς λόγους ΠΡΕΠΕΙ να προκριθεί. Θεωρούμε ότι τα αγωνιστικά λάθη και παραλήψεις του πρώτου αγώνα έχουν εντοπιστεί και ο προπονητής πρωτίστως αλλά και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να μην τα επαναλάβουν. Η παράμετρος της  σωστής ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας είναι εξίσου σημαντική έτσι ώστε να έρθει το σκορ πρόκρισης που όλοι θέλουμε. Αν το άγχος ή ο φόβος του πιθανού αποκλεισμού  κυριεύσει τους παίκτες θα έχουμε πρόβλημα ανεξαρτήτως του ποιοι θα αποτελούν την αρχική εντεκάδα.

Η ομάδα θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη να αντιδράσει σωστά σε όποια εξέλιξη του αγώνα και όχι να πάει στην Μπρατισλάβα με το δεδομένο του ότι είμαστε καλύτεροι, θα επιβληθούμε και θα κερδίσουμε. Αν για παράδειγμα βρεθούμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ θα πρέπει με καθαρό μυαλό να ανασυνταχτούμε και να φροντίσουμε να πετύχουμε ένα τουλάχιστον τέρμα.

Ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του έχουν από σήμερα που επαναρχίζουν οι προπονήσεις πολύ δουλειά σε όλους τους τομείς. Θέλουμε να δούμε την Τετάρτη τον ΑΠΟΕΛ που μας υποσχέθηκαν έτσι ώστε να κυνηγήσουμε πραγματικά τον στόχο της εισόδου στους ομίλους του champions league.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!