ΠΑΝΣΥΦΙ:Ευχαριστώ και Απαιτώ

Ανάμικτα συναισθήματα μας άφησε ο προχθεσινός αγώνας της ομάδας μας ενάντια στην απίστευτα τυχερή Χετάφε η οποία μετά το εφιαλτικό βράδυ που πέρασε στο ΓΣΠ κατάφερε να πάρει μια καθόλου δίκαιη πρόκριση. Είναι γεγονός ότι το τελικό αποτέλεσμα πίκρανε τους πάντες, όμως η αγωνιστικότητα της ομάδας και η εκπληκτική παρουσία για άλλη μια φορά του κόσμου,δίνει το έναυσμα για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με πίστη και αφοσίωση ώς προς την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλο τον κόσμο του Θρύλου που κατέκλεισε στο ΓΣΠ στο παιχνίδι της Πέμπτης και τον καλεί να συνεχίσει με το ίδιο τέμπο σε όλα τα εντός και εκτός παιχνίδια της νέας σεζόν. Το coreo απο το διάστημα και η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου δημιούργησαν την Πέμπτη το βραδυ άλλη μια νύχτα απο τις πολλές που το ανατρίχιασμα είχε την τιμιτική του. Παράλληλα εκφράζουμε την ευαρέσκεια μας και ώς προς την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα κατα τη συμμετοχή μας σην Ευρώπη, και αισιοδοξούμε για ανάλογη συνέχεια σε όλα τα επικείμενα παιχίδια τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του κυπέλλου.

Η ιστορία και το εκτόπισμα του ΑΠΟΕΛ δεν μας αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο απο το να απαιτήσουμε επιτακτικά όλα τα φετινά τρόπαια, δεν μας αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο απο το να ζητήσουμε απο τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τίμ να καταθέτουν το είναι τους κάθε αγωνιστική, και να κατακτροπώνουν τον οποιονδήποτε βρεθεί στο διάβα μας, και δεν μας αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο απο το να απαιτήσουμε και απο την διοίκηση της εταιρίας να προστατεύσει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ μας και μόνο απο όποιονδήποτε προσπαθήσει να τα πλήξει.

Ξεκινάμε τη Δευτέρα κόντρα στον Ερμή, σε ένα παιχνίδι που ναι μεν θα διεξαχθεί στη Λευκωσία, αλλά χωρίς εμάς! Σε ένα άδειο ΓΣΠ, καλούντε οι προδοσφαιριστές μας να κάνουν ποδαρικό με το δεξί, ενώ εμείς θα ετοιμαζόμαστε αναγκαστικά απο τώρα για την εκδρομή στο Παραλίμνι!

Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να παρευρεθεί στο Orange Fan Club την Δευτέρα για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα της ομάδας μας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ

ΠΑΝ.ΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!