Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση

Μέρα παρά μέρα γινόμαστε μάρτυρες της απίστευτα προκλητικής στάσης των πάντων και ιδιαίτερα δε της αστυνομίας απέναντι στον κόσμο του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελλήνων Λευκωσίας. Μετά και το τελευταίο γεγονός με το μαχαίρωμα οπαδού της ομάδας του κράτους παρατηρούμε καθημερινά αμέτρητες συλλήψεις οπαδών του ΑΠΟΕΛ οι οποίες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το υποτιθέμενο περιστατικό. Η αστυνομία πανικοβλημένη από την πίεση που προφανώς δέχεται από το προεδρικό συνεχίζει ακάθεκτη να συλλαμβάνει άστοχα και χωρίς δισταγμό τον οποιονδήποτε χωρίς μαρτυρίες, χωρίς στοιχεία και χωρία αποδείξεις. Παρά της αλλεπάλληλες μας ανακοινώσεις ορισμένοι συνεχίζουν με το ίδιο βιολί μετατρέποντας τις Πορτοκαλί συλλήψεις σε πραγματική ρουτίνα την ίδια ώρα άλλοι κάνουν τά έσχατα. Είδαμε τα παιδιά της Δυτικής εξέδρας της Κυβερνούσας ομάδας να ρίχνουν δεκάδες αντικείμενα στο μεταξύ μας παιχνίδι εντός του αγωνιστικού χώρου εκ των οποίον κάποια κτύπησαν και τον προπονητή μας (το όλο περιστατικό υποβαθμίστηκε εντελώς και από τα ΜΜΕ). Η αστυνομία συνεχίζοντας το αμερόληπτο της έργο δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη παρά το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη εξέδρα οι θέσεις είναι αριθμημένες λόγω των εισιτηρίων διαρκείας. Μήπως ο λόγος της αδιαφορίας σας κύριοι βρίσκεται πίσω από το γεγονός ότι ο ένας εκ των πιθανών υπόπτων είναι γόνος πολιτικού προσώπου; Προχωρώντας πάρα κάτω, στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας ο πρόεδρος της εταιρίας ΑΠΟΕΛ προπηλακίστηκε από οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αποχώρηση του από το γήπεδο στο ημίχρονο. Δεν είδαμε όμως και πάλι την αστυνομία να επιδεικνύει ζήλο ανάλογο με αυτόν που έδειξε κατά το περιστατικό με τον εθνικό εργολάβο στη Χοιροκιτία. Αναμένουμε τον κύριο Κατσουνωτό να βγει και να μας ενημερώσει και επίσημα για το σχέδιο εξόντωσης του κόσμου του ΑΠΟΕΛ και ειδικότερα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων.

Η φαρσοκωμωδία με την κρατική ομάδα συνεχίζεται αφού εδώ και περίπου δύο εβδομάδες προσπαθούν να μας πείσουν για την επιτακτική κάθοδο ξένων διαιτητών. Και ποιος δεν θα χόρευε επανειλημμένα και ανελέητα επί πτωμάτων όταν αυτό του επιτρεπόταν χωρίς κυρώσεις; Απ’ ότι φαίνεται οι κύριοι αυτοί γλυκάθηκαν μετά την περσινή φαρσοκωμωδία με τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα και φυσικά τον προπηλακισμό όσων διαιτητών δεν υπόκυψαν στις δελεαστικές τους προτάσεις μέσα στο ίδιο τους το ξενοδοχείο ρεζιλεύοντας τη Κύπρο διεθνώς. Αλήθεια τι γίνεται κύριε Κατσουνωτέ με αυτή την υπόθεση;

Άξιοι συμπαραστάτες των όσων εξωπραγματικών παρακολουθούμε δεν θα μπορούσε να μην είναι και οι κύριοι της ΚΟΠ και ιδιαίτερα ο κ. Κουτσοκούμνης με την παρέα του. Από πότε ένα σφυροδρέπανο που καλύπτει ολόκληρη εξέδρα (σύμβολο που ευθύνεται για το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων) στοιχίζει 7.000 ΕΥΡΩ και ένα πανό το οποίο αναγράφει ‘ΩΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ’ κοστολογείται 5.000 ΕΥΡΩ; Πώς να πείστε τον κόσμο ότι ο μοναδικός σκοπός σας δεν είναι η είσπραξη και το ξεζούμισμα των σωματείων όταν τιμωρείτε το άναμμα φωτοβολίδας που τόσο ομορφαίνει την ατμόσφαιρα και που τόσοι και τόσοι παράγοντες και ποδοσφαιριστές τάχθηκαν εναντίων της απόφασης αυτής; Πώς να σας εμπιστευτεί ο κόσμος όταν τιμωρήσατε τη μια ομάδα της λεμεσού με κεκλισμένων θυρών ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ; Φυσικά τώρα ανακαλέσατε…δεν θα μπορούσατε να χάσετε το ρευστό…και εξακολουθείτε να νομίζεται ότι τρώμε κουτόχορτο! Εμείς καλούμε όλα τα σωματεία να εναντιωθούν στην απόφαση αυτή, καλούμε άπαντες να αντιληφθούν ότι η φωτοβολίδα δεν θα εκλείψει ποτέ από τα γήπεδα και αυτό το γνωρίζουν καλά οι διάφοροι Κουτσοκούμνηδες που δεν έχουν άλλη έγνοια στο μυαλό τους από το κέρδος σε βάρος των σωματείων. Εναντιωθείτε κύριοι αλλιώς οι επόμενες φωτοβολίδες αναγκαστικά θα ανάψουν μέσα στα γραφεία της ίδιας της ομοσπονδίας!

Παρά τον πόλεμο και κόντρα στις προκλήσεις ο ΑΠΟΕΛ και ο κόσμος του άλωσε το ΓΣΖ αφήνοντας τον Ολλανδό και τους λαγουδερούς φρουρούς τάβλα να συνεχίζουν το έργο όλων των προηγούμενων συνεργατών τους. Οι φάσεις για άλλη μια φορά αφήνουν εκτεθειμένους όλους όσους προσπαθούν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, και ενισχύουν την άποψη ότι όλοι δουλεύουν για ένα και μόνο σκοπό! Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ανόητων είναι ότι προσέχουν τα σφάλματα των άλλων και δεν βλέπουν τα δικά τους. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που τα σφάλματα των άλλων είναι απλώς προϊών της ‘φαντασίας’ τους;…πολύ απλά και άξια παίρνουν το βραβείο του υποκινούμενου βαλτού πιονιού που προσπαθεί να εξαγνιστεί μέσα από ένα παραμύθι, προϊόν αφενός του μίσους, και αφετέρου των μελλοντικών προνομίων που τους έχουν τάξει. Απλά σας ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας ότι χειρότερο, και αν εν τέλει μπείτε τετράδα θα το απολαύσετε δεόντως.

Την ερχόμενη Δευτέρα καλούμαστε όλοι να αφήσουμε τις γκόμενες στα σπίτια τους και να βρεθούμε στο πλευρό του αυτοκράτορα, απέναντι στην ομάδα ήθους (εδώ γελάμε). Ο Καστανάς και η παρέα του κάνουν όνειρα όπως όλα τα υπόλοιπα υποκείμενα αφού ο μηχανισμός κάτω από τον οποίο όλοι δουλεύουν, λειτουργεί ασταμάτητα για να πλήξει τον ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο του, για να μας κατεβάσει από την κορυφή, για να μας συκοφαντήσει και φυσικά να παραπλανήσει την κοινή γνώμη.

Άξιοι συμπαραστάτες όλων αυτών και κάτι μεταμεσονύκτιες αθλητικές εκπομπές οι οποίες με το σταγονόμετρο ζυγίζουν τους καλεσμένους τους, των οποίον το ποιόν και το παρελθόν φανερώνει πεντακάθαρα τα όσα όλοι αυτοί οι celebrities νομίζουν πως έχουν κρύψει, παίζοντας ασταμάτητα με τη νοημοσύνη ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Εμείς καλούμε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών την Δευτέρα στις 19:00 στο ΓΣΠ, καλούμε τους ποδοσφαιριστές μας για άλλη μια φορά να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα και φυσικά να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία που εισπράττουμε σε όλους ανεξαίρετος επι 100.

ΑΠΟΕΛίστα μην μασάς και μην παρασύρεσαι…ΞΥΠΝΑ…ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ και άσε τα γλοιώδη έντομα να ζουν την απόλυτη μιζέρια η οποία θα κορυφωθεί σε εφιάλτη την άγια εκείνη μέρα του Μάη που οι ουρανοί θα αστράψουν για όλους έναν προς έναν!

Η συκοφαντία, οι συνομωσίες και οι πισώπλατες μαχαιριές συνήθως χτυπούν τους άξιους, όπως τα σκουλήκια ρίχνονται επάνω στα καλύτερα φρούτα.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!