ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ Ανοικτή Συνεδρία την Τρίτη στις 8 μμ Άρχισαν οι εγγραφές

Νέα αναποδιά ένα εικοσιτετράωρο πριν την επίσημη πρώτη της ομάδας μας αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Ζε Κάρλος, ο οποίος μέσω του μάνατζερ του διαμηνύει ότι δεν μπορεί να έρθει στην Κύπρο. Αιτία σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο του παίκτη ένα τραύμα που έχει ο Βραζιλιάνος και απαιτεί εγχείριση, γεγονός όμως που δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά. Πρώτο και σημαντικότερο το πότε τραυματίστηκε ο παίκτης και γιατί αποφάσισε πως δεν χρειάζεται να εξεταστεί από τους ιατρούς της ομάδας που τον πληρώνει. Το timing επίσης δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην όλη υπόθεση αφού αν πράγματι υπήρχε πρόβλημα λογικά θα έπρεπε να εντοπιστεί νωρίτερα και όχι λίγες ώρες πριν τη στιγμή που ο παίκτης θα έπρεπε να μπει στο αεροπλάνο για αν επιστρέψει στην Κύπρο.

Σήμερα θα διαφανεί τι πραγματικά απασχολεί τον Ζε Κάρλος και την πλευρά του και κατά πόσο έχει πραγματικά πρόβλημα ή αν ψάχνει αφορμές για οτιδήποτε άλλο. Είμαστε πάντως αναγκασμένοι να θυμηθούμε το ενδιαφέρον της Λάρισας και του Ουζουνίδη με τον οποίο ο μάνατζερ του παίκτη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις όπως επίσης και κάποια παράπονα (αδικαιολόγητα) που είχε ο Βραζιλιάνος προτού αναχωρήσει από την Κύπρο.

>

Πάντως εκεί που όλα πήγαιναν καλά στο θέμα προγραμματισμού τυχόν εμπλοκή στο θέμα Ζε Κάρλος θα δημιουργήσει ακόμα πιο μεγάλο κενό στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μας. Το ψάξιμο θα αφορά πλέον τρεις παίκτες πρώτης διαλογής οι οποίοι θα πρέπει να είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους οπαδούς του Θρύλου ότι την Τρίτη (10 Ιουνίου) και ώρα 8.00 μμ θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συνεδρία στο Fan Club του Συνδέσμου. Επί ευκαιρίας της επαναλειτουργίας του οικήματος του συνδέσμου προσκαλούμε όλους τους πορτοκαλί που νοιάζονται για την παρουσία της κερκίδας μας να παρευρεθούν στην πρώτη επίσημη συνεδρία της χρονιάς και μετά να παρακολουθήσουμε μαζί την προσπάθεια της Εθνικής στην Αυστρία. Στην συνεδρία θα γίνει μια σύντομη ανασκόπηση της περσινής παρουσίας των πορτοκαλί και θα συζητηθούν τρόποι και μέτρα για να χτίσουμε πάνω στην δυναμική που έχει δημιουργηθεί από τις περσινές μοναδικές μας παρουσίες στα γήπεδα της Κύπρου. Όποιος έχει άποψη και θέλει να βοηθήσει τώρα είναι η ώρα να δώσει το παρόν του και να κάνει πράξη τα λόγια του.

Ακόμη, θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι από αύριο θα αρχίσουν και οι εγγραφές για την περίοδο 2008-09. Είναι η ευκαιρία να δώσετε έμπρακτα την βοήθεια σας στον Σύνδεσμο και να έχετε και εσείς λόγο στα τεκταινόμενα του Συνδέσμου.

Τέλος, θα θέλαμε να θυμίσουμε τους οπαδούς του Θρύλου ότι όλοι οι αγώνες του Euro, απογευματινοί και νυκτερινοί, θα προβάλλονται κανονικά από την γιγαντοοθόνη του συνδέσμου. Το σπίτι μας, μετά από εντατική και προσεγμένη προσπάθεια τριών εβδομάδων, είναι και πάλι ανοικτό για όλους τους ΑΠΟΕΛιστες.

Κοπιάστε λοιπόν σας περιμένουμε!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!