ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ, Βόλλευ-Πορτοκαλί Τόμπολα

Μετά την τελευταία ήττα της ομάδας μας, δεύτερη συνεχόμενη στην έδρα μας, την τραγική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μας, αλλά τις πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη, ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Μπράβο σας κύριοι, να παίζουμε στην έδρα μας και να είμαστε ομαδούλα της σειράς που προσφέρεται για βαθμούς στην κάθε μικρομεσαία ομάδα που έχει ως στόχο την καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Μπράβο στη διοίκηση μας και ειδικά στον Πρόεδρο για το κατάντημα μας. Εκεί που οι υπόλοιπες ομάδες κάνουν ποιοτικές μεταγραφές και ενισχύονται εμείς αδυνατούμε να βάλουμε το χέρι βαθιά στην τζέπη και ας είμαστε η πρώτη ομάδα στη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας.

Βλέπουμε το χειρότερο ΑΠΟΕΛ των τελευταίων χρόνων και οι διοικούντες έχουν την αναίδεια να μας καλούν να τους δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης. Και δεν μας φτάνει αυτό, έχουμε και αυτόν τον κύριο που βγαίνει καθημερινά στα ραδιόφωνα να επιμένει να υποτιμά την νοημοσύνη μας. Σε έχουμε βαρεθεί και ‘σένα αφού κατάντησες γελοίος. Ποιος είσαι εσύ που θα υποδείξεις στον κόσμο μας ποιες ιστοσελίδες θα διαβάζει και από πού θα ενημερώνεται; Επειδή σας γίνεται κριτική; Η κριτική κύριοι γίνεται εκεί που πρέπει να γίνεται και αν δεν την αντέχετε αυτό είναι δικό σας πρόβλημα. Η ιστοσελίδα της εταιρείας και το περιοδικό APOEL FC δεν μας εκφράζει καθόλου. Μόνο εσάς εκφράζει αφού μόνο για συνεντεύξεις, άστοχες δηλώσεις και για μοντέλα είσαστε.

>

Για να αντιληφθείτε φίλοι συν-ΑΠΟΕΛιστες την κατάντια της ομάδας μας ο ποδοσφαιριστής μας, Μιχάλης Καψής, για τον οποίο οι γιατροί του ΑΠΟΕΛ έλεγαν ότι είχε θλάση, τελικά έχει κάταγμα. Αυτή είναι η κατάντια μας φέτος και αντί για το ‘BACK TO BACK’ οι χειρισμοί της διοίκησης μας έχουν οδηγήσει εκτός στόχων (για πρώτη φόρα μετά από έξι χρόνια) από τον Γεννάρη. Κύριοι, τα πρόσφατα αποτελέσματα συνεχίζουν να απογοητεύουν και (αν και σε προηγούμενη τοποθέτηση μας σας ζητήσαμε να παραμείνετε μέχρι το τέλος) είμαστε πλέον αναγκασμένοι να απαιτήσουμε και επίσημα την παραίτηση σας εδώ και τώρα. Δεν σας αντέχουμε άλλο, για το καλό του ΑΠΟΕΛ φύγετε τώρα αλλιώς θα υποφέρετε πολύ. Όπως ακριβώς υποφέραμε τόσο καιρό εμείς από εσάς.

ΑΠΟΕΛΑΡΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ’ ΑΚΟΛΟΥΘΩ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!