ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ…

Επιστρέφουν και οι διεθνείς

Από σήμερα τίθενται στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι έξι διεθνείς μας γεγονός που σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας. Στις 7.30 το βράδυ της Παρασκευής και όχι στις 7.00 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί η ομάδα μας εκστρατεύει σε μια έδρα που τα τελευταία χρόνια φεύγει με τη νίκη και αυτός θα είναι ο μοναδικός στόχος και αυτή τη φορά. Ο Εθνικός ξεκίνησε και αυτός νικηφόρα το πρωτάθλημα με μια μεγάλης σημασίας νίκη επί της Γεροσκήπου και δεν αναμένεται να είναι εύκολος αντίπαλος.

Το αγωνιστικό πλάνο θα ξεκαθαρίσει ουσιαστικά μέσα από τις δυο προπονήσεις που απομένουν με μεγαλύτερο ερωτηματικό να είναι αυτό του Ντανιέλ Φλορέα. Ο Ρουμάνος αμυντικός δεν μπόρεσε ούτε και χτες να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς γεγονός που δυσκολεύει την προσπάθεια του να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Παρόλο που η παρουσία του κρίνεται σημαντική σε κάθε αγώνα αφού είναι ο πιο σταθερός σε απόδοση αμυντικός της ομάδας μας, τυχόν απουσία του θα δώσει την ευκαιρία στο Χατζί να αγωνιστεί ως βασικός. Όλα αυτά φυσικά αν ο Γιοβάνοβιτς δεν επιφυλάξει μια από τις εκπλήξεις που συνηθίζει και στην προκειμένη περίπτωση θα αφορά τον Μάριο Ηλία.

>

Η κατάσταση των διεθνών θα απασχολήσει την τεχνική ηγεσία αλλά όπως όλα δείχνουν όσοι αγωνίστηκαν βασικοί με την Ιταλία θα είναι στο αρχικό σχήμα και στο Δασάκι. Κατά τα άλλα όλοι αναμένουν με αγωνία την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας μας στο πρωτάθλημα και το γεγονός του ότι δόθηκαν στην ομάδα μας 3 χιλιάδες εισιτήρια στέλνει κάποια μηνύματα. Παρόλο που δύσκολα θα διατεθούν όλα αναμένεται να είναι πολλοί αυτοί που θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας για να τη βοηθήσουν να έρθει στη Λευκωσία με τη νίκη.

Τίποτα νεότερο για τα τηλεοπτικά με Σάλκε
Έγινε δικαιολογημένα θέμα αφού οι Γερμανοί θεωρούνται γενναιόδωροι στα ποσά που πληρώνουν για τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων των ομάδων τους. Οι μέχρι στιγμής προσπάθειες της διοίκησης δεν έχουν αποδώσει καρπούς και όλοι ελπίζουν ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα υπάρξει μια συμφωνία που θα φέρει στο ταμείο της εταιρείας ένα σημαντικό ποσό.

40 και 30 ευρώ τα εισιτήρια
Έγινε πολύς λόγος για τις τιμές των εισιτηρίων με τη Σάλκε και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που προέκυψε χτες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας μας οι τιμές έχουν καθοριστεί στα 40 ευρώ για τις κεντρικές κερκίδες και στα 30 ευρώ για τη Νότια.

Η προπώληση ξεκινά από αύριο και όπως συνηθίζεται προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Εισητήρια από τον νέο καφέ IQ
Ο νέος καφές IQ σε προκαλεί και σε προσκαλεί να κερδίσεις ένα από τα 20 εισητήρια που θα χαρίσει στους τυχερούς για τον εντός έδρας αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Σάλκε.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο περίπτερο της γειτονιάς σου και να ρωτήσεις τον πωλήτή του περιπτέρου αν έχει τον καφέ IQ. Αυτό που ζητάμε είναι να μας στείλεις email αν ΔΕΝ έχει τον καφέ IQ στο περίπτερο του.

Στείλε μας το όνομα του περιπτέρου και την περιοχή στο email [email protected] και πάρε μέρος στην κλήρωση για τα 20 εισητήρια που θα γίνει την Κυριακή το βράδυ. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα στο apoel.net.

Με μοναδικό στόχο το τρίποντο ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Παρασκευή στις 7.30 μμ τον Εθνικό στο Δασάκι της Άχνας. Η ομάδα μέχρι στιγμής έχει ανταποκριθεί πλήρως στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις σε Κύπρο και εξωτερικό, κάτι που δυστυχώς δεν ισχύει στον ίδιο βαθμό για την μάζα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ αφού η απογοητευτική προσέλευση στον αγώνα με την Δόξα, λίγες μέρες μετά την επική πρόκριση στο Βελιγράδι, αφήνει πολλά ερωτηματικά για τον κόσμο μας. Επιβάλεται να σταθούμε δίπλα στην ομάδα σε όποιο γήπεδο και αν παίζει και οποιαδήποτε μέρα και ώρα, αφού η τρέλα και το πάθος της πορτοκαλί κερκίδας φανατίζει τους παίκτες μας στο γήπεδο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!