Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Στο ίδιο έργο θεατές

Σκοπός της ίδρυσης της ΚΟΠ, είναι:(α) Η εν γένει διάδοσις στην κοινωνία του φίλαθλου πνεύματος ειδικότερα δε η εξάπλωσις και εξύψωσις του Αθλήματος του Ποδοσφαίρου και η προστασία του από οιανδήποτε πράξη η οποία αντίκειται προς την Αθλητική Ιδέα.

Αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου…μόνο που η ίδια η ΚΟΠ φαίνεται έντεχνα ανίκανη εδώ και χρόνια να υπερασπιστεί τον κύριο σκοπό ιδρύσεως της, υποκινούμενη από τους γνωστούς άγνωστους και υπό την κυβερνητική ασπίδα προστασίας. Είναι πασιφανές ότι πλέων το οικονομικό κομμάτι έχει γίνει η μεγαλύτερη έγνοια και προτεραιότητα των ανθρώπων που ηγούνται εδώ και χρόνια την ΚΟΠ. Ένα οικονομικό κομμάτι το οποίο πριν κάτι χρόνια για ορισμένους σήμαινε κατάσχεση επάθλων και τροπαίων (των περισσοτέρων από οποιοδήποτε άλλο σωματείο) και για άλλους σημαίνει προεδρική χάρη και χρέος 15 εργολαβικών εκατομμυρίων.

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι εδώ και 3 αγωνιστικές μπροστά σε ένα θέαμα γνωστό…ένα θέαμα το οποίο βιώσαμε και πέρσι με συγκεκριμένες ομάδες να απολαμβάνουν ασύστολα προκλητικά σφυρίγματα διαιτητών για να παραμείνουν στο κυνήγι του τίτλου με νύχια και με δόντια, με ανύπαρκτα πέναλτι και επανειλημμένες αποβολές παικτών της ‘αντίπαλης’ ομάδας, και φυσικά σφαγιαστικές διαιτησίες για τη δική μας ομάδα η οποία υπό κανονικές συνθήκες του ευ αγωνίζεσθε θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον στο + 10 αυτή τη χρονική στιγμή. Άραγε σε ποιόν δεν συμφέρει να ξεφύγει ο ΑΠΟΕΛ από τόσο νωρίς; Ποια ομοσπονδία θα χάσει το πολυπόθητο χρήμα της μειωμένης προσέλευσης των οπαδών άλλων ομάδων; Ποιος φίμωσε τον πρόεδρο των διαιτητών όταν δήλωσε πως άτομα μέσα από την ΚΟΠ υποκινούν το άθλημα; Ποια ομοσπονδία σκαρφίστηκε να τιμωρά το άναμμα φωτοβολίδας απλά και μόνο για να ενισχύσει την τσέπη της (παρά το γεγονός ότι ακόμη και την τελευταία αγωνιστική είδαμε την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε χωρίς να πέσει το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο); Ποια ομοσπονδία ορίζει παιχνίδια συγκεκριμένων ομάδων την ίδια μέρα στην ίδια πόλη υπό τον φόβο πρόκλησης επεισοδίων παρά τις παρακλήσεις των σωματείων για αλλαγή ώρας και μέρας σε ένα από τους δύο αγώνες; Ποια ομοσπονδία έκανε πάνω κάτω το ίδιο και αυτή την εβδομάδα; Ποια ομοσπονδία εξυπηρετεί τα συμφέροντα της LTV με τον καθορισμό των αγώνων κομμένη ραμμένη στα μέτρα της με πρώτιστο στόχο το κέρδος αφήνοντας το περιθώριο την ασφάλεια του κόσμου περιθωριοποιώντας παράλληλα το άθλημα που θα έπρεπε να προστατεύει; Ποια ομοσπονδία αφήνει προπονητές χωρίς διπλώματα να εργοδοτούνται σε ομάδες ‘τιμής ένεκεν’ ενώ σε άλλες το απαγορεύει;

Το αναφέρουμε και στην αρχή της ανακοίνωσης ότι βιώνουμε ένα θέαμα γνωστό. Δυστυχώς όμως κύριοι η αντίδρασή μας φέτος δεν θα είναι καθόλου γνωστή για εσάς μιας και συνηθίσατε τα τελευταία χρόνια να εκμεταλλεύεστε (αντί να εκτιμάτε) τους χαμηλούς τόνους και το ήθος μας (διότι για άλλους τα βραβεία ήθους και ’fair play’ έρχονται μετά από ξυλοδαρμούς παικτών και παραγόντων της ομάδας μας). Καλούμε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ όπως εναντιωθεί έντονα στο θέατρο του παραλόγου που πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά η ΚΟΠ εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Η περίοδος χάριτος έχει περάσει και για αυτό το λόγο η κάθε σας κίνηση που θα έχει την παραμικρή υπόνοια ότι εσκεμμένα βλάπτει το ΑΠΟΕΛ θα μας βρίσκει απέναντί σας, όπως τότε που μόνη σας έγνοια ήταν απλά να κρυφτείτε από τον μαινόμενο κόσμο του Θρύλου.

Εμείς συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ. Όσο και αν ορισμένοι θέλουν να πιστεύουν ότι η ισοπαλία της ομάδας μας στη λεμεσό σηματοδοτεί κάμψη, εμείς του διαβεβαιώνουμε ότι αυτή η ισοπαλία ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα και η σταγόνα που ξεχείλισε το ήδη γεμάτο ποτήρι της κυβερνητικής εύνοιας και εθελοτυφλίας το οποίο δεν θα πιούμε άλλο. Αυτό το κομβικό σημείο σηματοδοτεί την αντεπίθεση του ΑΠΟΕΛ και του κόσμου του για την κατάκτηση του τίτλου που τόσο νωρίς φάνηκε να μας αξίζει.

Εκστρατεύουμε στη Λάρνακα αυτή την Κυριακή και ώρα 18:00 για να σταθούμε δίπλα στο ΑΠΟΕΛ με στόχο την κατάκτηση ακόμη ενός τρίποντου. Καλούμε ξανά όλους τους αδελφούς όπως προσέλθουν από νωρίς στο οίκημα του συνδέσμου, και να πορευτούν μαζί με την πορεία μας η οποία αναχωρεί στις 16:00 το απόγευμα.

Κανένας αλλόθρησκος και κανένας ψευδοΑΠΟΕΛίστας δεν κορόιδεψε ποτέ το ΑΠΟΕΛ και προπαντός τους οπαδούς του!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!