Παράταση σε όλα

Ακόμα και το χρονοδιάγραμμα ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας πήρε παράταση βαδίζοντας και αυτό στο πνεύμα των ημερών. Η αναμονή όλων για την πιθανολογούμενη μεταγραφή συνεχίζεται με τη διοίκηση να είναι πιο προσεκτική στις εκτιμήσεις αλλά και να τονίζει ότι το οικονομικό δεν αποτελεί εμπόδιο. Κάθε μέρα που περνά βοηθά όλο και περισσότερους να αντιληφθούν ότι η μάχη για πρόκριση στον τέταρτο προκριματικό θα γίνει με τους παίκτες που έχουμε αυτή τη στιγμή στο δυναμικό μας. Με αυτά τα δεδομένα ελπίδα όλων είναι να γίνεται καλή δουλεία στην Αυστρία έτσι ώστε η ομάδα μας να παρουσιαστεί έτοιμη και δυνατή στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Προβληματισμό προκαλεί η απίστευτη κακοδαιμονία που κυνηγά τον Μορφή ο οποίος εδώ και ένα περίπου χρόνο κάθε τρεις και λίγο τραυματίζεται. Ο τερματοφύλακας μας δεν μπορεί να προπονείται κανονικά και το βάρος πλέον πέφτει και στον Κίσσα. Στα θετικά περνά το ότι ο Παουλίστα αργά αλλά σταθερά δείχνει να προσαρμόζεται και το ότι παίρνει λεπτά συμμετοχής σε φιλικά είναι σημαντικό.

Στο χτεσινό φιλικό στο οποίο η ομάδα μας επικράτησε της Φέχερβαρ με 2-1 ο Παουλίστα κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μιχαήλ. Και σε αυτό τον αγώνα ο Παπαθανασίου είδε δίκτυα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο προπονητής του δώσει περισσότερες ευκαιρίες φέτος.

Κατά τα άλλα δε μπορεί κάποιος να πει κάτι ουσιαστικό οπότε αναμένουμε όλοι με αγωνία την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο για να δούμε από κοντά το νέο ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!