Παραίτηση με αιχμές

Τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν το δρόμο τους και όπως τα γράψαμε στην προηγούμενη μας είδηση αφού η αφόρητη πίεση προς τον Κυριάκο Ζιβανάρη τον οδήγησε σήμερα το πρωί στο να υποβάλει την παραίτηση του. Η σχετική επιστολή δεν είναι μια απλή επιστολή παραίτησης αφού σε αυτή ο πρώην πρόεδρος αφήνει σαφέστατες αλλά ανώνυμες αιχμές ότι οι οργανωμένοι οπαδοί είχαν υποκινητές.  Ο Ζιβανάρης μπαίνει επίσης στη διαδικασία να δώσει απαντήσεις για θέματα μετοχών ενώ ρίχνει το μπαλάκι στη διοίκηση για να ενημερώσει για τη συμφωνία που έχει με την εταιρεία ΑΠΟΕΛ για το Allegra. Η σχετική ανακοίνωση που λάβαμε αναφέρει τα εξής:

«Υπέβαλα υποψηφιότητα για απλό μέλος του Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ για να βοηθήσω τη συλλογική προσπάθεια για μια ακόμη ιστορική χρονιά. Αυτή την υποψηφιότητα υπερψήφισε η συντριπτική πλειοψηφία των μετόχων της εταιρείας.

Φαίνεται όμως ότι η εκλογή μου ενόχλησε ορισμένους, οι οποίοι δεν δίστασαν να υποκινήσουν συκοφαντίες σε βάρος μου και να δημιουργήσουν κλίμα διχασμού. Δεν δίστασαν να φτάσουν και σε απειλές σε βάρος ακόμα και της οικογένειας μου.

Τόσο η οικογενειακή όσο και η προσωπική μου διαδρομή στο ΑΠΟΕΛ μου έμαθαν να θέτω υπεράνω οποιονδήποτε εγωισμών το καλό και την ενότητα της ομάδας. Κι αυτό προτίθεμαι να πράξω κι αυτή τη φορά υποβάλλοντας την παραίτηση μου από Δ.Σ.  Ειλικρινά ελπίζω ότι η παραίτηση μου θα είναι αρκετή για να καθησυχάσει όσους ανησύχησαν από την εκλογή μου και θα φέρει την ηρεμία στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Η οικογενειακή και προσωπική μου ιστορία όμως μου επιβάλλουν να προστατεύσω το όνομα μου απέναντι στα καθοδηγούμενα ψεύδη που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες. Θέλω να ενημερώσω όσους μιλούν για κάλπικες μετοχές  ότι ο αριθμός των μετοχών μου είναι κατά πολύ μικρότερος της οικονομικής μου συνεισφοράς στο ΑΠΟΕΛ. Την απόκτηση των δικών μου μετοχών επικύρωσε το ανώτερο σώμα της εταιρείας, η Γενική Συνέλευση, σε συνθήκες πλήρους διαφάνειας.

Όσον αφορά τις κατηγορίες για τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, είμαι βέβαιος ότι το Δ.Σ., το οποίο συνήψε τη μια και μοναδική συμφωνία που έχω με την εταιρεία, είναι σε θέση να απαντήσει κατά πόσον αυτή είναι προς το συμφέρον ή όχι του ΑΠΟΕΛ».  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!