Παραμένει θολό το μεταγραφικό τοπίο

Δεν ξεκαθάρισε και ούτε αναμένεται να γίνει κάτι τέτοιο σύντομα στο θέμα της μεταγραφική ενίσχυσης της ομάδας μας. Οι προ ημερών δηλώσεις του Πρόδρομου Πετρίδη εξακολουθούν να ισχύουν αφού η αξιολόγηση των παικτών που προτείνονται εξακολουθεί να υφίσταται χωρίς όμως να έχει παρθεί οποιαδήποτε απόφαση. Μέσα στα πλαίσια αυτής της αξιολόγησης θα γίνει και σήμερα η παρακολούθηση του Ισπανού Ράγιος. Όπως σχεδόν με όλες τις περιπτώσεις που χρίζουν περαιτέρω αξιολόγησης έτσι και με αυτή απαιτείται η συγκατάθεση της Μακάμπι Χάιφα στην οποία ανήκει ο παίκτης. Ανεξαρτήτως της σημερινής απόδοσης του Ράγιος το σημαντικό είναι ότι ο Δώνης θέλει να «κερδίσει» χρόνο αφού η πιθανή ενίσχυση θα κριθεί και από την πορεία που θα έχουν οι τραυματίες. Αν επιβεβαιωθούν για παράδειγμα οι εκτιμήσεις ότι ο Ντε Βινσέτι είναι πλέον έτοιμος και στον αγώνα με την Αγία Νάπα θα πάρει χρόνο συμμετοχής, η ανάγκη για έναν μεσοεπιθετικό ίσως να μην είναι προτεραιότητα.

Σε κάθε περίπτωση η ιεράρχηση των αναγκών εξακολουθεί να έχει στην κορυφή έναν αμυντικό χαφ που θα μπορεί να έχει ουσιαστική συνεισφορά και στο οργανωτικό κομμάτι.

Πάντως η ομάδα για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί κρέμεται κυριολεκτικά από την απόδοση των υφιστάμενων παικτών και όχι τόσο από αυτήν του παίκτη ή παικτών που θα έρθουν. Η περίφημη βελτίωση που έχουμε ανάγκη είναι άμεση εξαρτημένη από τους Μοράις, Αλωνεύτη, Εφραίμ, Μαντούκα, Τζιμπούρ και γενικά από όσους είναι σήμερα στο ρόστερ και δεν έχουν βοηθήσει όσο θα έπρεπε ή το έχουν κάνει και πρέπει να συνεχίσουν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!