Πιστεύουμε και απαιτούμε πρόκριση

Το 2-1 δεν είναι καλό αποτέλεσμα και κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Οι Νορβηγοί ίσως και πιο εύκολα από ότι θα ανέμεναν πήραν ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα και είμαστε σίγουροι ότι θα πιστεύουν ότι μπορούν να προκριθούν. Τους ήρθαν όλα βολικά αφού τραυματίστηκε ο καλύτερος μας επιθετικός ενώ χάσαμε πολλές ευκαιρίες για μια καθαρή νίκη. Δεν είμαστε προπονητές αλλά με τα όσα είδαμε στο χτεσινό αγώνα θεωρούμε ότι θα είναι αποτυχία τεραστίων διαστάσεων αν δεν καταφέρουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Η Αάλεσουντ δεν έδειξε να είναι η ισχυρή ομάδα που σκιαγράφησε η διοίκηση και ο προπονητής μας αφού είχε παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η εικόνα που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο ήταν χειρότερη από αυτή της Σένιτσα κάτι που δείχνει και γιατί το 2-1 είναι ένα κακό αποτέλεσμα για τον ΑΠΟΕΛ. Αντιλαμβανόμαστε ότι στην έδρα της και με την ιδιαιτερότητα του χορτοτάπητα τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά αλλά η αίσθηση μας είναι ότι δεν μπορούν να αλλάξουν ριζικά.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερη ομάδα σε όλους τους τομείς και το έδειξε στον πρώτο αγώνα. Ακόμα και χωρίς τον Αλμέιδα και με τα όσα προβλήματα έχει η αμυντική μας γραμμή μπορούμε για τη νίκη μέσα στην έδρα των Νορβηγών. Εννοείται ότι θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι από ότι στον πρώτο αγώνα. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για να συνεχίσουμε να χάνουμε κραυγαλέες ευκαιρίες, ιδιαίτερα όταν δεχόμαστε τέρματα από το πουθενά.

Ο Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν τις επόμενες μέρες ενώ έχουν τις εμπειρίες για να ανταπεξέλθουν των ιδιαιτεροτήτων που θα βρουν.

Με αυτά τα δεδομένα πιστεύουμε και απαιτούμε σκορ πρόκρισης.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!