Ποιος έχει προβάδισμα πρόκρισης;

Παρά την όποια ανετοιμότητα που έδειξε η ομάδα μας στον πρώτο αγώνα και τη σαφέστατη ανάγκη να βελτιωθούμε για να ανατρέψουμε το αρνητικό 1-1, η πλειοψηφία του κόσμου εξακολουθεί να πιστεύει ότι έχουμε προβάδισμα πρόκρισης. Αυτό αποτυπώνεται ως ένα βαθμό και μέσα από το τελευταίο γκάλοπ του site στο οποίο μέχρι στιγμής έλαβαν μέρος περισσότερα από 2500 άτομα. Το 55% όσων έλαβαν μέρος θεωρεί ότι είναι ο ΑΠΟΕΛ που έχει προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-1 στο ΓΣΠ, ενώ το καθόλου αμελητέο ποσοστό του 45% αναγνωρίζει ότι οι Σλοβένοι έχουν πλέον τον πρώτο λόγο.

Μέσα από το γκάλοπ επιβεβαιώνονται τα αυτονόητα. Η Μάριμπορ δεν είναι ομάδα φόβητρο αλλά ούτε και η έδρα της προκαλεί αμηχανία στον οποιονδήποτε. Από την άλλη δεν μπορούμε να υποβαθμίζουμε τα θετικά τους και στο τέλος να μας φταίξει το σκορ του πρώτου αγώνα και να αρχίσουμε να λέμε το κλασσικό «η πρόκριση χάθηκε στο ΓΣΠ».

Εικάζουμε ότι ακόμα αυτοί που θεωρούν ότι η Μάριμπορ έχει το προβάδισμα πρόκρισης, αναγνωρίζουν ότι αν η ομάδα μας μπορέσει να πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσης της θα επιστρέψει με την πρόκριση. Αυτό είναι στο τέλος της ημέρας το ζητούμενο.

Ο Σέρτζιο στις δηλώσεις αναγνώρισε ότι πρέπει να βελτιωθούμε αφού η δεδομένη πίστη όλων για την πρόκριση δεν αρκεί. Η ομάδα μας πρέπει να αμυνθεί άψογα και ιδανικά να μην δεχτεί τέρμα. Ακούγεται δύσκολο με τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα αλλά δεν είναι ανέφικτο. Πρέπει επίσης ανεξαρτήτως συστημάτων και παικτών που θα προτιμηθούν να είμαστε αποτελεσματικοί. Δεν υπάρχει πολυτέλεια να χαθούν ευκαιρίες. Συνήθως σε έτσι αγώνες η ομάδα που παίζει εκτός πρέπει να έχει καλαθοσφαιρικά ποσοστά ευστοχίας. Όπως η Μάριμπορ στο ΓΣΠ και όπως ο ΑΠΟΕΛ τα προηγούμενα χρόνια που τρέλανε την Ευρώπη.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!