Ποιος θα σταματήσει τον Μοντέιρο;

Οι προσωπικές μονομαχίες θα κρίνουν πολλά στον αγώνα της χρονιάς αφού είναι δεδομένο ότι συγκεκριμένοι παίκτες θα επιχειρήσουν να κάνουν το κάτι παραπάνω προσδοκώντας ότι αυτό θα καθορίσει τον αγώνα. Από πλευράς Αελ αυτός που κάνει καταπληκτικό πρωτάθλημα και έχει καταφέρει να κάνει τη φυγή του Ορλάντο Σα απαρατήρητη είναι ο Μοντέιρο. Ο ακραίος μεσοεπιθετικός με τα γκολ και τη γενικότερη του παρουσία έχει καταφέρει να κρατήσει την ομάδα του στην κορυφή αλλά αυτό πρέπει να σταματήσει την Τρίτη. Ο περιορισμός του Μοντέιρο είναι λοιπόν ένα από τα πολλά που πρέπει να συμβούν για να φτάσουμε πιο κοντά στη νίκη.

Η απουσία του Αντωνιάδη ο οποίος δικαιωματικά από τον περασμένο Δεκέμβριο είναι η πρώτη επιλογή του Δώνη για το αριστερό άκρο της άμυνας, θέτει το ερώτημα του ποιος θα κληθεί να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση έχοντας ως κύριο στόχο την αναχαίτιση του Μοντέιρο.

Το ατράνταχτο φαβορί είναι ο Πιπίνης αφού είναι και ο μοναδικός από τους υποψήφιους που θεωρείται αριστερό μπακ. Ο Δώνης χρησιμοποίησε τον Αλεξάνδρου στη συγκεκριμένη θέση μόνο όταν «αναγκάστηκε» κάτι που έγινε μια φορά και με τον Σολωμού.

Ο Ελλαδίτης αμυντικός θα κληθεί στον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς να ανταποκριθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό και η προσδοκία όλων μας είναι ότι θα τα καταφέρει. Ο Πιπίνης με τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής λόγω ενός τραυματισμού και όχι μόνο ξέρει τι εστί Αελ και Μοντέιρο αφού ήταν βασικός στους δυο αγώνες κυπέλλου ενώ αγωνίστηκε και ως αλλαγή στο 2-2 του πρωταθλήματος.

Δεν είναι μυστικό ότι όλοι περιμέναμε κάτι περισσότερο από τον παίκτη που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Καπράλ αλλά το ζητούμενο πλέον είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο όσον αφορά τον αγώνα που έρχεται. Μπορεί ο Πιπίνης να δυσκολεύεται στο επιθετικό κομμάτι αλλά μπορεί να ανταποκριθεί πολύ καλά στα αμυντικά του καθήκοντα και είναι αυτό που πρέπει να κάνει το απόγευμα της μεγάλης Τρίτης του ΑΠΟΕΛ.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!