Πρέπει να βρουν τον τρόπο Ιβάν και παίκτες

Πιθανόν να ισχυριστούν ορισμένοι ότι βιαζόμαστε και βάζουμε από νωρίς πίεση στην ομάδα. Δικαίωμα τους. Η αλήθεια είναι αυτή που θα μεταφέρουμε στη συνέχεια. Η ήττα από την ΑΕΚ δεν μας επιτρέπει να φύγουμε με μηδέν βαθμούς τη Δευτέρα από το Τσίρειο. Ακόμα και η ισοπαλία δεν θα μας βολέψει, εκτός αν βολέψει το αποτέλεσμα του ΑΕΚ-Ανόρθωση και εκεί δεν θέλουμε με τίποτε νίκη της πιο ευνοημένης ομάδας στο πρωτάθλημα. Αν ο Κάκος φύγει νικητής το Σάββατο από το ΓΣΖ τότε θα παρακαλεί τη Δευτέρα να μας νικήσει ο συνέταιρος του και περσινός οικονομικός του αρωγός Σοφοκλέους. Τι μας μένει άρα εμάς; Ο τρόπος να νικήσουμε την αελ. Υπάρχει ενδεχόμενο να πάμε στο Τσίρειο με μείον 6 από την κορυφή ή μείον 4 ή στην καλύτερη περίπτωση που νικήσει η ΑΕΚ με μείον 3.

Η μοναδική μας έγνοια όμως είναι αν ο ΑΠΟΕΛ μας θα καταφέρει να συμπεριφερθεί στο Τσίρειο σαν μεγάλη ομάδα. Σαν ομάδα που ξέρει να κερδίζει τους μεγάλους αγώνες και δυστυχώς αυτό είναι που μας λείπει φέτος. Θυμίζουμε τι κάναμε με την ομόνοια και με την ΑΕΚ και ελπίζουμε να μην γίνει το ίδιο τη Δευτέρα.

Ζητούμε από το Γιοβάνοβιτς να βρει τον τρόπο και να λύσει τις αδυναμίες με όποιους παίκτες και αν έχει. Ο προπονητής ανέλαβε την αναδιοργάνωση της ομάδας και ο προπονητής ήταν ο πρώτος και μοναδικός που πόνταρε λέγοντας ότι αυτή η ομάδα θα είναι η καλύτερη.

Ώρα λοιπόν να δούμε την καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Η αελ μας έβγαλε τη ψυχή πέρσι και θυμίζουμε ότι σε τρεις αγώνες πήραμε τρεις ισοπαλίες και δεν βάλαμε γκολ αφού και στο παιχνίδι του τίτλου δείξαμε τότε ανικανότητα να σκοράρουμε με κορυφαίο το Σολάρι.

Γνωρίζουν καλά οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές  τι θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο και προσδοκούμε να τα καταφέρουν. Ελπίζουμε να λειτουργήσει πάνω από όλα το γόητρο τους που πληγώθηκε την Κυριακή και να καταλάβουν ότι αν χάσουν και δεύτερο στη σειρά παιχνίδι όχι απλά θα μειωθούν οι ελπίδες για να γίνουμε πρωταθλητές αλλά θα μπούμε σε μπελάδες ακόμα και για την 4άδα.

Επιστροφές και απουσίες

Στη διάσκεψη που θα δώσει το μεσημέρι, αναμένεται να μας λύσει κάποιες απορίες ο Ιβάν για τους γρίφους που δημιουργούνται με τους τραυματισμούς. Όπως είναι τα πράγματα, δυστυχώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάμε στο Τσίρειο χωρίς κλασικό επιθετικό αφού ο Σολάρι εξακολουθεί να μην ενδιαφέρεται, ο Μπούντιμιρ είναι έξω και ο κορυφαίος μας σκόρερ Ατόρνο στην καλύτερη περίπτωση θα είναι στον πάγκο. Ελπίζουμε να επανέλθει ο Αλωνεύτης και ο Χαραλαμπίδης για να έχουμε επιπλέον λύσεις. Περιμένουμε επίσης τις απόψεις του Ιβάν για το παιχνίδι που πέρασε και πως θα αντιμετωπίσει αυτό που έρχεται.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!