Προέχει η νίκη επί της ΕΝΠ

Η αλλαγή στην προεδρία αντιμετωπίζεται ως θετική εξέλιξη από όλους στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και το ζητούμενο πλέον είναι η νίκη επί της ΕΝΠ. Όπως τονίζαμε και πριν τον αγώνα με την ομόνοια, η τεχνική ηγεσία με τους ποδοσφαιριστές θα μας οδηγήσουν σε καλύτερες μέρες και αυτό πρέπει να γίνει και αυτή τη φορά. Η ομάδα μας βρίσκεται στη δεύτερη θέση και θέλει να παραμείνει εκεί για να ελπίζει ότι σύντομα θα πιάσει κορυφή. Ο αγώνας με την ΕΝΠ θεωρείται και είναι δύσκολος αφού πρόκειται για μια ομάδα με αρκετά καλά στοιχεία. Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες το αποτέλεσμα του αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά από τη δικιά μας ομάδα και το ζητούμενο είναι παρουσιαστούμε σοβαροί και αποφασισμένοι.

Η διοίκηση πλήρωσε χτες τους ποδοσφαιριστές τον μισθό του περασμένου μήνα και προγραμματίζει να πράξει το ίδιο και για το μηνιάτικο Οκτωβρίου το συντομότερο δυνατό. Με αυτό τον τρόπο ο Ερωτοκρίτου και οι συνεργάτες του θέλουν να στείλουν τα σωστά μηνύματα στους ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων είχαν αρχίσει να προβληματίζονται για την καθυστέρηση που δημιουργήθηκε.

>

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζει πλάνο χωρίς τους τραυματίες-ανέτοιμους Μιχαήλ, Κοσόφσκι, Κόντη, Φλορέα και Ζεβλάκοφ. Η εντεκάδα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το αν θα αγνωιστεί βασικός ο Σατσιάς αφού αν γίνει κάτι τέτοιο ο Μπρόερς θα παραμείνει στο κέντρο της άμυνας με τον Σεγκιρί. Πουρσαϊτίδης και Ηλία θα είναι οι άλλοι δυο στα άκρα της άμυνας, ενώ ο Χαραλαμπίδης αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας για τη τρίτη συνεχόμενη νίκη. Το βάρος στο σκοράρισμα αναμένεται να πέσει στους Μιροσάβλιεβιτς και Ονουάτσι οι οποίοι όπως συμβαίνει πάντα θα χρειαστούν καλά στηρίγματα αφού θα βρεθούν απέναντι σε μια συμπαγή άμυνα.

Ο κόσμος μπορεί κάνει τη διαφορά
Η παρουσία του κόσμου το βράδυ του Σαββάτου στο ΓΣΠ θα είναι βαρόμετρο. Μια γεμάτη και εκδηλωτική κερκίδα μπορεί να επηρεάσει θετικά την εξέλιξη του αγώνα. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ στις πρώτες δηλώσεις του κάλεσε τον κόσμο να εμπιστευτεί και να στηρίξει την ομάδα κάτι που έχουμε καθήκον να πράξουμε για να έχουμε από όλους ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Ανάγκη για ενίσχυση στα μετόπισθεν
Έτσι μπορεί να ερμηνευθεί η καταρχήν απόφαση για απόκτηση του Θανάση Κωστούλα ο οποίος και στο παρελθόν απασχόλησε την ομάδα μας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θεωρεί ότι ο παίκτης της Ξάνθης μπορεί να του δώσει ποιοτικές λύσεις και το ζητούμενο πλέον είναι να μην χαλάσει η μεταγραφή μετά την επιπολαιότητα κάποιων να διαρρεύσουν για σκοπούς εντυπώσεων την προσυμφωνία που υπάρχει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!