Προέχει ο Εθνικός;

Για ακόμα μια αγωνιστική παίκτες και τεχνική ηγεσία έχουν το δύσκολο έργο να επικεντρωθούν στον αγώνα πρωταθλήματος και όχι σε αυτόν που ακολουθεί χρονικά για το Champions League. Όλοι παραδέχονται και αναγνωρίζουν την μαγεία και εθισμό που προκαλεί το δεύτερο αλλά ξέρουν επίσης ότι η προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν μπορεί να ξεκινήσει τον Ιανουάριο! Η ομάδα μας λοιπόν καλείται να επικεντρωθεί στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Αν τα καταφέρει θα έχει κάνει το πρώτο σημαντικό βήμα για να πετύχει το στόχο της που είναι η νίκη. Η ομάδα του Κίκη Φιλίππου παρουσιάζεται καλύτερη και πιο σταθερή σε σχέση με την περασμένη χρονιά ενώ ο μεταξύ μας αγώνας είναι πάντα ένα κίνητρο για αυτούς.

Είναι γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ παίζει όσο πρέπει προκειμένου να παίρνει το ζητούμενο. Οι πολύ καλές εμφανίσεις στο Champions League και οι νίκες στο πρωτάθλημα έχουν υποβαθμίσει την αδυναμία της ομάδας να παίξει καλύτερα. Το μέχρι πότε η κλάση κάποιων παικτών και τα μεμονωμένα καλά δεκάλεπτα μπορούν να φέρνουν νίκες είναι κάτι που θα δούμε στην πορεία.

Η αγωνιστική ετοιμότητα και τα γκολ του Τζιμπούρ σε μια περίοδο που ο Σιέρινταν δυσκολεύεται να δει δίκτυα καθώς και το ότι ο Αλωνεύτης ξεπέρασε το πρόβλημα του είναι στοιχεία που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να βελτιωθεί η ομάδα. Εννοείται ότι περιμένουμε και από τον Ντε Βινσέτι να μας θυμίσει τον παίκτη που είχε καταλυτική παρουσία στην περσινή κατάκτηση του νταμπλ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!