Προβάρει τα γαλαζοκίτρινα ο Ομπότο

Η μεταγραφική και ως ένα βαθμό οικονομική υπέρβαση είναι στα σκαριά αφού αν δεν στραβώσει κάτι ο Κριστιάν Ομπότο θα γίνει σύντομα ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Κάναμε ξανά αναφορά στα αρχικά δεδομένα της υπόθεσης του Νιγηριανού μέσου και το τι άλλαξε από τότε είναι ότι η τελευταία οικονομική προσφορά του ΑΠΟΕΛ φαίνεται να ικανοποιεί τον παίκτη. Μέχρι χτες εκκρεμούσαν δυο σημαντικές παράμετροι για να κλείσει η μεταγραφή, που ήταν να εξασφαλίσει ο παίκτης την ελεύθερα του από την Ουντινέζε και να πέσουν οι σχετικές υπογραφές. Πληροφορίες των ιταλικών μέσων ενημέρωσης λένε ότι ο Ομπότο διευθέτησε το θέμα με την πρώην πλέον ομάδα του και έρχεται άμεσα στην Κύπρο. Από τον ΑΠΟΕΛ όπως συνηθίζεται δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, ιδιαίτερα αυτή τη φορά αφού συντρέχει ένας επιπλέον λόγος. Πέραν του ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μπει σφήνα άλλη ιταλική ομάδα από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος, ο σημαντικότερος λόγος έχει να κάνει με τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα πρέπει να υποβληθεί ο παίκτης.

Παρόλο που εκφράζεται η αισιοδοξία ότι οι εξετάσεις θα είναι καθαρές το γεγονός ότι το 2007 και το 2009 ο Ομπότο υποβλήθηκε σε επέμβαση στους χιαστούς, κάνει τους υπεύθυνους να θέλουν να αποκλείσουν οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη. Ξέρουν επίσης ότι επικοινωνιακά το τελευταίο πράγμα που θα γίνει αποδεκτό από τον κόσμο είναι να ανακοινωθεί μια μεταγραφή και στη συνέχεια να χαλάσει λόγω ιατρικού προβλήματος.

Πάντως τους τελευταίους 18 μήνες ο Ομπότο αγωνίζεται ανελλιπώς γεγονός που  δείχνει ότι η ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Ο Γιοβάνοβιτς επίσης που ξεψαχνίζει τα πάντα θα έκανε την «κατασκοπεία» του και για αυτή την παράμετρο που αφορά τον Νιγηριανό μέσο.

Αναμονή λοιπόν…

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!