Προς εξομάλυνση της κρίσης

Όλα συνηγορούν ότι η κρίση που ταλανίζει εδώ και μια εβδομάδα την ομάδα μας οδεύει προς εξομάλυνση με τον τρόπο που ευνοεί ο Φοίβος Ερωτοκρίτου ο οποίος κινεί τα νήματα. Μπορεί η χτεσινή μέρα να μην επιφύλαξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη αλλά τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους. Ο καταρτισμός του διοικητικού συμβουλίου σε σώμα επιβεβαίωσε αυτό που γράψαμε και προ ημερών ότι οι δυο πρώην πρόεδροι θα συμμετέχουν στο συμβούλιο ως απλά μέλη. Αυτό που δεν υπολόγιζαν να γίνει και μάλιστα άμεσα είναι η επισημοποίηση της λεγόμενης εκτελεστικής επιτροπής της οποία θα απαρτίζει ο πρόεδρος, οι αντιπρόεδροι και ο γενικός γραμματέας. Η μη συμπερίληψη των Ζιβανάρη ή και Πετρίδη στη συγκεκριμένη επιτροπή όπως επίσης και το ότι είναι τα μόνα μέλη χωρίς ουσιαστικές ευθύνες στέλλει ξεκάθαρα μηνύματα.

Σημειολογικά αλλά και πρακτικά ο Φοίβος Ερωτοκρίτου και όχι μόνο στέλλει το μήνυμα στους πρώην προέδρους ότι δεν επιθυμεί την ουσιαστική συμμετοχή τους στη λήψη αποφάσεων όποιες και αν είναι αυτές. Τα πιο δεδομένα σε συνδυασμό με την ξεκάθαρη διάθεση των οργανωμένων να συνεχίσουν τον πόλεμο που έχουν ξεκινήσει καθιστά ως μη εφικτή και ανούσια τη συμμετοχή των Ζιβανάρη και Πετρίδη στο διοικητικό συμβούλιο. Το πότε θα επιλέξουν να αποχωρήσουν είναι κάτι που ίσως να μην έχει και πολύ σημασία αφού οι εξελίξεις έχουν τροχοδρομηθεί.

Η όποια δημόσια τοποθέτηση του Φοίβου Ερωτοκρίτου με βάση τα πιο πάνω δεδομένα δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία, αφού και αν ακόμα επιχειρήσει να στείλει μήνυμα ενότητας αυτό θα είναι άκαιρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως και σήμερα επιχειρήσει να τοποθετηθεί για όλα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες. Το ότι δεν άνοιξε τα χαρτιά του ούτε στη ψεσινή συνεδρία για του που θα κινηθεί είναι άκρως ενδεικτική της τακτικής που ακολουθεί η οποία τον αναδεικνύει ως ρυθμιστή των εξελίξεων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!