Προσοχή στην ΑΕΛ

Όσοι θεωρούν δεδομένη τη νίκη μας στο Τσίρειο και αγωνιούν για το τι θα γίνει στον άλλο αγώνα, κάνουν μεγάλο σφάλμα. Άλλο η εμπιστοσύνη που πρέπει να έχουμε σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές και άλλο η υποτίμηση και ο εφησυχασμός. Η ΑΕΛ χωρίς άγχος αλλά με πάθος θα επιδιώξει όπως σε όλους τους αγώνες μας στο Τσίρειο το βαθμολογικό κέρδος για να διευκολύνει και το έργο της ομόνοιας. Η ομάδα της Λεμεσού θέλει να έχει ρυθμιστικό ρόλο στον καθορισμό του φετινού πρωταθλητή και αυτό θα επιτευχθεί με το να εξαντλήσει όλες τις δυνάμεις της στους μεταξύ μας αγώνες και να χάσει αξιοπρεπώς όπως κάθε χρόνο από το παράρτημα του ΑΚΕΛ.

Μπορεί ακόμα και στις βουλευτικές αίθουσες να φιλοδωρούν του ομονοιάτες βουλευτές με μπανάνες λόγω Πέγειας, αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν πρέπει να μας ξεγελά. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί έτσι ώστε όταν πραγματικά έρθει η ώρα να τους κεράσουμε μια τεράστια Λευκωσιάτικη μπανάνα και να κάψουμε τη Λευκωσία.

Μέχρι τότε θα χρειαστεί να δώσουμε μάχες και είναι για αυτό που όλοι στον Αρχάγγελο προετοιμάζονται κατάλληλα. Ο αγώνας κυπέλλου με τον Ερμή αποτέλεσε ένα καλό τεστ ετοιμότητας αφού οι παίκτες μας έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα και καθάρισαν τον αγώνα. Η αγωνία πλέον στρέφεται στη σημερινή κλήρωση όπου θα μάθουμε τον αντίπαλο μας στα ημιτελικά.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει ευχάριστο πονοκέφαλο όσον αφορά τον Κυριακάτικο αγώνα αφού η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών είναι στη διάθεση του. Όλοι δείχνουν επιπλέον να βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση γεγονός που κάνει ακόμα και τον καταρτισμό της αποστολής δύσκολο. Οι Πουρσαϊτίδης, Μοράις και Χάτζι που πήραν ξεκουράστηκαν στον αγώνα κυπέλλου λογικά θα επανέλθουν στο αρχικό σχήμα κάτι που αναμένεται να γίνει και με τον Ζεβλάκοφ εκτός και αν για λόγους τακτικής προτιμηθεί ο Ονουάτσι.

_____________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΠΑΜΕ ΤΣΙΡΕΙΟ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!