Πρόβα ενόψει Γιάπλονετς

Διαδικαστικού χαρακτήρα θεωρείται και είναι ο σημερινός επαναληπτικός (20:00) απέναντι στους Λιθουανούς της Γιάπλονετς. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας έδωσε ουσιαστικά την πρόκριση και ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας στην έδρα μας είναι μια καλή ευκαιρία για να δει ο προπονητής κάποια πράγματα πριν αρχίσουν τα δύσκολα. Οι Λιθουανοί έρχονται περισσότερο για τουρισμό στην Κύπρο και αν αντέξουν τη ζέστη αλλά και υγρασία που επικρατεί τις τελευταίες μέρες θα επιχειρήσουν να μην δεχτούν πολλά τέρματα. Τα πιο πάνω δεδομένα δεν αναμένεται να αποτρέψουν τον κόσμο από το να δώσει το παρών του αφού είναι χιλιάδες αυτοί που θέλουν να δουν από κοντά την ομάδα σε ένα αγώνα που λογικά θα προσφέρει γκολ και θέαμα.

Η λογική λέει ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα αφού πέραν των τραυματιών Μοράις και Μαντούκα (τίποτα ανησυχητικό) θεωρείται πιθανό να βρεθούν κάποιοι παίκτες στην εντεκάδα όπως οι Πουρσαϊτίδης, Πίντο και Μιχαήλ. Περίσσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση και με τον πρώτο αγώνα αναμένεται να πάρει και ο Τρισκόφσκι ο οποίος δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και χρειάζεται να διατηρήσει το βαθμό ετοιμότητας τους με τον Σολάρι να μη δείχνει έτοιμος.

Για τον Αργεντινό άρχισαν να εντείνονται οι ανησυχίες σε επίπεδο οπαδών αναφορικά με το πότε θα είναι πραγματικά έτοιμος. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι κανείς δεν αμφιβάλει για τις ικανότητες του, οπότε το ζητούμενο είναι να δούμε τον παίκτη που ξέρουμε. Αυτό όπως γράψαμε και προ δεκαπενθημέρου δε θα γίνει άμεσα αφού ο παίκτης χρείαζεται ακόμα χρόνο και βασικά αγώνες στα πόδια του. Η τεχνική ηγεσία πιστεύει σε αυτόν και είναι σίγουρη ότι ο βαθμός ετοιμότητας του Τάνο θα αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο πολύ σύντομα. Και επειδή το πολύ σύντομα όπως έγραφε και Αδιάκριτος τις προάλλες είναι πολύ αόριστο στην περίπτωση του συγκεκριμένου παίκτη ο Σεπτέμβριος είναι ο κρίσιμος μήνας.

Ανακοίνωση παρωδία
Είναι με λύπη που είδαμε την ανακοίνωση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ με την οποία αυτοί που τη σύνταξαν νομίζουν ότι απαντούν στις μεθοδεύσεις της ομόνοιας. Η αδυναμία να αφουγκραστούν τον κόσμο πολύ σύντομα θα τους στοιχήσει πολύ ακριβά.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ενόψει του αγώνα της ομάδας μας αύριο στο πλαίσιο του Europa League , παίκτες, προπονητές και διοίκηση καλούν, για μια ακόμη φορά, τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο πλευρό της και να δείξει έμπρακτα ότι, φέτος η κερκίδα μας θα είναι η καλύτερη μας μεταγραφή.

Τους θέλουμε δίπλα μας, σε πλαίσια αθλητοπρεπή, μακριά από ακρότητες, ρίψη αντικειμένων και ρατσιστικά συνθήματα ή σύμβολα. Ιδιαίτερα σε αυτό το τελευταίο θα πρέπει όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί οι προβλεπόμενες από την ΟΥΕΦΑ αλλά και την Ομοσπονδία μας ποινές είναι ιδιαίτερα αυστηρές, που στη δική μας περίπτωση λόγω και των προηγούμενων μας, μπορεί να αποβούν και εξοντωτικές.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει, για ακόμα μια φορά, να αναδειχθεί αφενός μεν στην ασπίδα που θα προστατεύσει την ομάδα μας από αυτούς που καραδοκούν να την πλήξουν, αφετέρον δε στο μεγάλο στήριγμα προς τους άξιους ποδοσφαιριστές μας και την τεχνική ηγεσία για να πετύχουν και πάλι τους ψηλούς στόχους μας.

Έχουμε όλοι χρέος απέναντι στη βαριά κληρονομιά της τρισένδοξης ομάδας μας να συμπεριφερόμαστε με τρόπο που συνάδει στην κουλτούρα, τον πολιτισμό και την ιστορία του ΑΠΟΕΛ».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!