Πρώτα η ΑΕΚ

Μπορεί κάποιοι να σκέφτονται από τώρα τη σημασία του αγώνα με την Ανόρθωση ή και τους αγώνες κατάταξης και πως θα τερματίσουμε πιο ψηλά από την ομάδα της κυβέρνησης ΑΛΛΑ προτεραιότητα είναι ο αγώνας με την ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας με τα δεκανίκια της ομόνοιας πέρασε νικηφόρα από την Πάφο και εξακολουθεί να έχει μαθηματικά κάποιες ελπίδες. Τις ελπίδες αυτές καλείται να διαλύσει το ΑΠΟΕΛ για να στείλει τους μάντηδες στη δεύτερη κατηγορία και δυστυχώς αδιάφορους στους αγώνες με τους ανταγωνιστές μας. Ο αγώνας του Σαββάτου στο ΓΣΖ κρύβει παγίδες και αν δεν προσεχθεί θα μας στοιχίσει. Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς μπαίνουν εκ νέου σε ένα κύκλο δύσκολων αγώνων και καλούνται να δείξουν την ίδια σοβαρότητα και αποφασιστικότητα όπως στους προηγούμενους.

Στην προσπάθεια αυτή θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές από ότι στον τελευταίο αγώνα αφού στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι και οι Πουρσαϊτίδης, Μιχαήλ και Μοραίς που απουσίασαν ή προστατεύτηκαν. Ερωτηματικό και αυτή την εβδομάδα θεωρείται ο Χαραλαμπίδης ο οποίος ανέβασε ρυθμούς και οι επόμενες δυο μέρες θεωρούνται καθοριστικές. Αν μπορέσει να προπονηθεί κανονικά θα συγκεντρώσει πολλές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή με το ενδεχόμενο να πάρει και λεπτά συμμετοχής αν κριθεί αναγκαίο.

Κατά τα άλλα το αγωνιστικό ανέβασμα του Καμίλ Κοσόφσκι κάνει τους πάντες να τρίβουν από ικανοποίηση τα χέρια τους, αφού πρόκειται για έναν παίκτη βαρόμετρο για την ομάδα μας. Ο Πολωνός άρχισε πολύ καλά τη φετινή χρονιά αλλά ο τραυματισμός του τον επηρέασε και παρόλο που η ομάδα πήρε τα πάνω της, ο ίδιος χρειάστηκε αρκετό καιρό για να βρει ξανά το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο.

Ενοχλήθηκαν κυβέρνηση και παράρτημα
Επειδή τα κατορθώματα τους στο παρασκήνιο αλλά και η επιθυμία του προέδρου της Δημοκρατίας και της κυβέρνησης έφτασαν μέχρι την Ολλανδία, η διοίκηση της ομόνοιας πουλά τρέλα. Πιέζουν λοιπόν μεταξύ άλλων την εκτελεστική της ΚΟΠ να παραπέμψει στη δικαστική τον Μπρούσερ επειδή είπε σε συμπατριώτη του δημοσιογράφο ότι οι οπαδοί μας του λένε ότι η κυβέρνηση και το ΑΚΕΛ θέλουν το αυτονόητο. Ο επόμενος που πιθανών να βρεθεί στο στόχαστρο τους θα είναι ο σεναριογράφος και οι συντελεστές της εκπομπής Πατάτες Αντινακτές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!