Πρώτα Tauras και στη συνέχεια μεταγραφή

Η εβδομάδα που μπήκε σηματοδοτεί την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας μας και όλοι εύχονται το φετινό ταξίδι να είναι όσο πιο μακρύ γίνεται. Η περσινή εμπειρία της συμμετοχής στους ομίλους του champions league άνοιξε την όρεξη όλων και παρά το ότι η συμμετοχής στους αντίστοιχους ομίλους του europa είναι εξαιρετικά δύσκολη θα γίνει η προσπάθεια. Ο πρώτος αντίπαλος όπως υπολογίζαμε και επιβεβαιώθηκε την περασμένη εβδομάδα είναι η Λιθουανική Tauras. Το ΑΠΟΕΛ είναι κάτι παραπάνω από το φαβορί για να περάσει στην επόμενη φάση, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η τεχνική ηγεσία γνωρίζει αρκετά πράγματα για τον αντίπαλο μας αφού η παρουσία των Ιωάννου και Έρακ στους δύο αγώνες ενάντια στη Llaneli βοήθησαν στο να εντοπιστούν τα δυνατά και αδύνατα σημεία των Λιθουανών. Αν μπορούσαμε να πούμε κάτι θα ήταν ότι η Tauras είναι σαφώς πιο έτοιμη από πλευράς φυσικής κατάστασης αφού το πρωτάθλημα τους βρίσκεται στη 14 η αγωνιστική, ενώ τα 4 τέρματα που δέχτηκαν σε 2 αγώνες από την Ουαλική ομάδα φωτογραφίζουν αμυντικές αδυναμίες.

Είναι τις αδυναμίες αυτές που καλούμαστε να εκμεταλλευτούμε έτσι ώστε την Πέμπτη να κάνουμε το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για πρόκριση. Γκολ που υπό κανονικές συνθήκες θα σημαίνει και νίκη θα κάνει τον επαναληπτικό πολύ πιο εύκολο.

Ίσως και μεταγραφή
Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες γράφαμε ότι είτε δε θα γινόταν μεταγραφή είτε πως οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο ήταν εξαιρετικά περιορισμένες. Τώρα έφτασε η στιγμή να πούμε ότι προς το τέλος της εβδομάδας και πιο συγκεκριμένα με την επιστροφή από την Λιθουανία ίσως υπάρξει ανακοίνωση. Ο Γιοβάνοβιτς αξιολόγησε θετικά δυο τουλάχιστον περιπτώσεις και ο Κυριακίδης ανάλαβε δράση. Η μια περίπτωση που θεωρείται και η πιο αξιόλογη αφορά τον παίκτη που ψάχνουμε για τη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Κρίνεται ως πολύ καλή γιατί πρόκειται για παίκτη που πέραν των άλλων ικανοτήτων του μπορεί να τελειώνει φάσεις κάτι που θέλει πολύ ο προπονητής μας.

Ως συνήθως η διοίκηση είναι σφίγγα για το όλο θέμα και το μόνιμα στοίχημα των ατόμων που χειρίζονται τα μεταγραφικά είναι να μπορέσουν να στείλουν το χαρμόσυνο sms προτού διαρρεύσει το όνομα του παίκτη!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!