Πως θα απαλλαγούμε από τον Ζουέλα;

Πρόκειται για μια από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ και ένας από τους λόγους που οι ορκισμένοι επικριτές του Γιοβάνοβιτς ακόμα τον κατηγορούν. Το ζητούμενο από τον Ιανουάριο είναι πως θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε από τον Ζουέλα με τον πιο ανώδυνο οικονομικά τρόπο. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα κάτι που επιβεβαιώθηκε την τελευταία τετραμηνία όπου ο Αγκολέζος έδειξε ότι είναι διαθετημένος να έχει ρόλο τουρίστα στην Κύπρο. Το τι αποτέλεσε παρήγορο για την ομάδα μας ήταν ότι το διάστημα αυτό έδειξε να έχει λίγο φιλότιμο και αποδέχτηκε μείωση στο μισθό τους κατά 40%. Η μείωση αυτή ήταν μέχρι τον Μάιο και πλέον ο παίκτης επιστρέφει πίσω στο αρχικό ποσό απολαβών.

Ο Ζουέλα δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Σέρτζιο και η διοίκηση δείχνει αποφασισμένη να δείξει στον παίκτη ότι είναι ανεπιθύμητος. Αυτός όμως από μόνο του δεν αρκεί αφού αν δεν βρει ομάδα δεν πρόκειται να μας κάνει το χατίρι.

Το να μην προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα είναι η μια όψη του νομίσματος αφού η μεγαλύτερη ανάγκη για τον ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή είναι να απαλλαγεί από το οικονομικό βάρος του σχετικού συμβολαίου.

Ποια ομάδα όμως θα εμπιστευτεί έναν παίκτη με ελάχιστες συμμετοχές στην περσινή χρονιά και παράλληλα να του προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο; Είναι εδώ που θα φανεί η διάθεση του Σέλουκ που εκπροσωπεί τον παίκτη και έχει τις άκρες να κλείσει μια τέτοια συμφωνία. Χωρίς τη βοήθεια του θα δυσκολευτούμε να απαλλαγούμε από τον Ζουέλα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!