Πως θα διαχειριστούμε άγχος και κούραση

Η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας  έχοντας απολέσει μόνο 2 βαθμούς από την εντός έδρας ισοπαλία με την Αελ. Το φετινό ρόστερ αλλά και η πολύ καλή παρουσία του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League απέναντι σε μεγαθήρια, έχουν αυξήσει της απαιτήσεις των οπαδών μας όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει στο πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ παρόλο που κατάφερε να διαχειριστεί την κούραση και τις πολλές και παράλληλες απαιτήσεις της Ευρώπης και του τοπικού πρωταθλήματος δεν καταφέρνει να καθαρίσει τα ματς απέναντι σε πολύ κατώτερους θεωρητικά αντιπάλους. Αυτό έχει ως συνέπεια η ομάδα να βρίσκεται στην πρίζα μέχρι το τελευταίο λεπτό και η κούραση να καταβάλλει τους ποδοσφαιριστές.

Το μόνο παιχνίδι που καταφέραμε στις 7 πρώτες αγωνιστικές να κερδίσουμε άνετα ήταν αυτό με την Αγία Νάπα. Σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες ο ΑΠΟΕΛ, κατάφερε να διασφαλίσει την νίκη στα τελευταία λεπτά ή να κρατήσει το υπέρ του ελάχιστο σκορ διαφοράς μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Για να μπορέσει η ομάδα μας να καθαρίζει τους αγώνες και να αποφορτίζεται μέσα στο γήπεδο νωρίτερα απαιτείται να βελτιώσει την αγωνιστική της παρουσία. Αυτό συνεπάγεται στο να ελαχιστοποιήσει τα νεκρά διαστήματα και να μην πετά στα σκουπίδια ολόκληρα ημίχρονα, κάτι που συμβαίνει συχνά μέχρι στιγμής.

Η εξόρμηση στο Δασάκι θα είναι δύσκολη, έστω και αν τα τελευταία χρόνια καταφέρνουμε να φεύγουμε νικητές. Κάθε παιχνίδι είναι ένα καινούριο 90λεπτο και όπως έχουμε τονίσει εκατοντάδες φορές στο παρελθόν, η προϊστορία δεν εξασφαλίζει τίποτα πέραν από τις αναμνήσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!