Σέρτζιο: Τους θύμισα τι συνέβη πέρσι

Αρνήθηκε το τίτλο του φαβορί ο προπονητής μας στη σημερινή του διάσκεψη και έστειλε εκ νέου το μήνυμα ότι θα είναι δύσκολος ο αυριανός αγώνας έστω και αν κάναμε βήμα πρόκρισης με το 1-1. Ο Σέρτζιο δήλωσε μεταξύ άλλων ότι θύμισε στους παίκτες του και το περσινό κάζο με την Μπακού προκειμένου να τους υπενθυμίσει ότι δεν μπορούν να θεωρήσουν τίποτα δεδομένο Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για το αν υπάρχει φαβορί: «Δεν νομίζω οποιαδήποτε ομάδα είναι φαβορί. Κάναμε ένα καλό βήμα, δεν είναι το τελικό. Μπορούσαμε αλλά δεν το κάναμε. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος θα κάνει τα πάντα, αλλά και εμείς δουλέψαμε πολύ σκληρά και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Θύμισα στους παίκτες μου και τι συνέβη την περασμένη σεζόν και δεν θέλουμε να συμβεί το ίδιο φέτος, γι’ αυτό θα είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη»

Πώς περιμένει την Ζούλτε: «Πιστεύω ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους, όπως και στο πρώτο παιχνίδι. Όμως εγώ επικεντρώνομαι στο το πρέπει να κάνουμε εμείς. Είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και θέλω η ομάδα μου να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει»

Αν θα υπάρχουν αλλαγές στην εντεκάδα: «Πιθανόν να κάνουμε αλλαγές, το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Ανάλογα με το παιχνίδι, θα υπάρχουν και οι κατάλληλες αλλαγές. Έχουμε αρκετά καλό και ποιοτικό υλικό και παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνονται αλλαγές»

Αν θα παίξει αύριο ο Μαντούκα: «Θα σας δώσω μια διαφορετική απάντηση. Οι μόνοι παίκτες που δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω αύριο, είναι οι Γκονζάλβες, Ηλία και Μπενασούρ»

Για τον νέο αποκλεισμό του Σολωμού: «Κανείς δεν είναι εκτός από τα πλάνα μου. Δουλεύει σκληρά. Του μίλησα και χθες. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Άθω. Ο κάθε παίκτης είναι σημαντικός και πρέπει να είναι έτοιμος».

Πάρντο: «Δεν ξεχνάμε το παρελθόν αλλά προχωράμε»

Μόνο η νίκη και η πρόκριση είναι στο μυαλό των ποδοσφαιριστών, όπως ανέφερε ο Πάρντο, ο οποίος έδωσε το παρών του στη διάσκεψη Τύπου. «Το τι έχει γίνει στο παρελθόν, τελείωσε. Εμείς κοιτάμε μόνο μπροστά και στο τι θα κάνουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν ξεχνάμε το παρελθόν, αλλά προχωράμε. Σίγουρα από την προηγούμενη φορά έχουμε περισσότερες φιλοδοξίες και διαφορετική νοοτροπία. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη και η πρόκριση. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα αρνητικό»

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!