Υπομονή από όλους

Οι αναφορές και συγκεκριμένες προτροπές του Τάκη Αντωνίου δεν μπορούν να θεωρηθούν τυχαίες. Από τις τελευταίες τοποθετήσεις του αντιπροέδρου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ κρατάμε την εκτίμηση ότι ο αγώνας δεν θα τελειώσει στο 0-0. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μας πρέπει να κερδίσει για να προκριθεί αφού με οποιαδήποτε άλλη ισοπαλία ο αγώνας θα πάει σε παράταση ή θα αποκλειστούμε. Βασικά το ενδεχόμενο να μην δεχτούμε τέρμα θεωρείται από όλους ως απίθανο και είναι για αυτό που πρέπει να κερδίσουμε. Η παραδοχή αυτή επιβεβαιώνει και την άποψη ότι η βελτίωση της ομάδας δεν μπορεί να αφορά μόνο την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Έστω και αν η εκτίμηση των περισσοτέρων είναι ότι θα δεχτούμε τέρμα είναι σημαντικό να αποφύγουμε τα λάθη που θα επιτρέψουν στους Βέλγους να κάνουν ευκαιρίες.

Μέσα σε όλα αυτά προκύπτει και η ανάγκη να δείξουμε υπομονή αφού ενδέχεται να είναι ένα παιχνίδι τακτικής και με ανατροπές. Πρώτα από όλους οι παίκτες αλλά και ο κόσμος πρέπει να είναι έτοιμοι για να ανταποκριθούν ακόμα και στο σενάριο όπου η Ζούλτε καταφέρει να προηγηθεί στο σκορ.

Δεν πρέπει να ξενίσει κανέναν αν δούμε την ομάδα μας να περιμένει τη Ζούλτε να βγει από τα καρέ της και να επιδιώξει το γκολ προκειμένου να εκμεταλλευτούμε τα κενά που θα δημιουργηθούν και στη δική της προβληματική αμυντική γραμμή. Πλέον οι δυο ομάδες γνωρίζουν πολύ περισσότερο η μια την άλλη και είναι για αυτό που η κάθε λεπτομέρεια παίζει ρόλο.

Και οι σχετικές δηλώσεις από πλευράς Νεκτάριου Αλεξάνδρου:

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!