Σήμερα τα σπουδαία

Η επίσημη τοποθέτηση του προέδρου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ έρχεται να ενισχύσει όλα όσα φημολογούνται και επιβεβαιώνονται off the record όσον αφορά το νέο φλερτ μεταξύ της ομάδας μας και του Εστεπάν Σολάρι. Η χθεσινή δημοσιοποίηση είχε και την υπερβολή μέσα με αποτέλεσμα να ακούσουμε ότι έγινε και συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές κάτι που αποδείχτηκε λανθασμένο. Όπως γράψαμε και χτες τα πάντα θα κριθούν σήμερα στο πρώτο και καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση και τον παίκτη. Ο Σολάρι αναμενόταν στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης και το ζητούμενο είναι να φέρει μαζί του και το σχετικό έγγραφο που τον καθιστά ελεύθερο να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με την ομάδα της αρεσκείας του.

Αυτό είναι το απαιτούμενο από πλευράς ΑΠΟΕΛ αφού όπως αποδείχτηκε από τις προηγούμενες προσπάθειες δεν είμαστε διαθετημένοι να δώσουμε λεφτά στην Αλμέρια. Ο Τάνο διαβεβαιώνει ότι αυτή τη φορά φρόντισε για τα πάντα αφού προκειμένου να τα καταφέρει χάρισε στους Ισπανούς δεδουλευμένα που ξεπερνούν τις 300 χιλιάδες ευρώ.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Κατά τα άλλα δε φαίνεται να υπάρχει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα αφού το ΑΠΟΕΛ όπως και στην περίπτωση Μαντούκα έκανε προσφορά που ο Σολάρι δεν μπορούσε να αρνηθεί. Το τριετές συμβόλαιο που προτάθηκε στον Αργεντινό προνοεί συνολικές απολαβές που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αν τελικά κλείσει η μεταγραφή θα είναι η πιο δαπανηρή στην ιστορία της ομάδας μας.

Πέραν του Κυριακίδη η παρουσία και του Πολυδώρου στην Αθήνα φανερώνει τη θέληση της διοίκησης να κλείσει σήμερα το θέμα και να πέσουν οι υπογραφές στα σχετικά συμβόλαια. Με τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας μόνο αν μια από τις δυο πλευρές αθετήσει τα ήδη συμφωνημένα θα χαλάσει η μεταγραφή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!