Σειρά παίρνει το 8αρι

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Γιοβάνοβιτς και Πολυδώρου βρίσκεται στο τελικό του στάδιο αφού μετά και την έβδομη μεταγραφή το ρόστερ θεωρείται σχεδόν συμπληρωμένο. Σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή μας υπολείπεται η προσθήκη ενός μέσου που θα θεωρείται κάτι σαν Πίντο. Όχι γιατί ο Πορτογάλος θα αποχωρήσει σύντομα από τον ΑΠΟΕΛ αλλά γιατί υπάρχει ανάγκη ποιοτικού μέσου που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ. Η περίπτωση του Ομπότο είναι στον άερα αλλά όπως γράψαμε από τη Δευτέρα η καθυστέρηση που παρατηρείται στο να εξασφαλίσει ιταλικό διαβατήριο έχει στρέψει την προσοχή του ΑΠΟΕΛ και σε άλλες περιπτώσεις που θεωρούνται εξίσου καλές. Ο Γιοβάνοβιτς μετά και την απόκτηση του Κλουκόφσκι δεν επείγεται αφού θεωρεί ότι ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ μας. Και αυτό γιατί θεωρείται εφικτό να αποκτηθεί ένας μέσος που θα τα κάνει όλα και μάλιστα καλά εφόσον δαπανηθεί ένα ποσό που θα φτάνει τις 350 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Εννοείται ότι μερίδα οπαδών μας επιμένει για την αναγκαιότητα απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού. Αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε στο θέμα αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας δεν διαφοροποίησε την άποψη ορισμένων για τον Μπόρδα. Το παράξενο θα ήταν να συνέβαινε το αντίθετο αφού είναι δεδομένο ότι τόσο ο Ισπανός όσο και η αμυντική λειτουργία της ομάδας γενικότερα, χρειάζεται ακόμα δουλειά.

Ο προπονητής ξέρει ότι η βελτίωση θα έρθει πλέον μέσα από τους επίσημους αγώνες και είναι για αυτό που μας καλεί να κάνουμε υπομονή και να προσπαθήσουν να στηρίξουμε τους νέους παίκτες ανεξαρτήτως του ποιες νομίζουμε ότι είναι οι δυνατότητες τους.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!