Σκέψεις και επαφές με Νεκτάριο

Φαίνεται ότι το κύμα επιστροφής των Κυπρίων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό θα συνεχιστεί αφού στο προσκήνιο έρχεται και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Σύμφωνα με πληροφορίες που ως συνήθως δεν επιβεβαιώνονται από καμία πλευρά ο παίκτης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη και να αποχωρήσει από τη Λάρισα. Στο ΑΠΟΕΛ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι σε επιφυλακή και περιμένει τις εξελίξεις αφού θεωρεί ότι η προσθήκη του πρώην ποδοσφαιριστή του θα δώσει ακόμα μια ποιοτική επιλογή στο αριστερό άκρο.

Πέραν της γνωστής όμως θέσης στην οποία αγωνίζεται ο Νεκτάριος θεωρείται παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις και ως δεύτερος επιθετικός. Όπως είναι γνωστό ο παίκτης δεσμεύεται με την ομάδα της Θεσσαλίας, η οποία όμως ίσως να μην έχει πρόβλημα να το απελευθερώσει αφού μεταξύ των δυο πλευρών φαίνεται να υπάρχει ένα οικονομικό χάσμα.

>

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα διαφανεί αν η περίπτωση θα προχωρήσει ή όχι με την μπάλα να βρίσκεται στον παίκτη αλλά και στη νυν του ομάδα και το ΑΠΟΕΛ να τον περιμένει με ανοικτές αγκάλες. Ο Νεκτάριος στην περσινή χρονιά είχε 16 συμμετοχές και 2 τέρματα ενώ προ διετίας 15 συμμετοχές.

Όσκαρ ατυχίας ο Μορφής
Εκεί που έδειχνε ότι ξεπέρασε την περσινή του κακοτυχία και με το σπαθί του θα κέρδιζε και πάλι θέση βασικού ήρθε ένας νέος τραυματισμός να τον θέσει εκτός ομάδας. Ο Μιχάλης Μορφής ένιωσε έντονους πόνους στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού του και παρόλο που ακόμα δεν υπάρχει ακριβής διάγνωση θεωρείται σίγουρο ότι θα απουσιάσει τις επόμενες 3 εβδομάδας.

Με αυτά τα δεδομένα ο Διονύσης Χιώτης θα ντεπουτάρει στον αγώνα της Πέμπτης στα Σκόποια, ενώ σε χρόνο ρεκόρ αποδεικνύεται σωστή η απόφαση να αποκτηθεί και τρίτος ικανός και έμπειρος τερματοφύλακας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!