Στη μέση και το κύπελλο

Στις 11:00 το πρωί είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του κυπέλλου μέσα από την οποία ο ΑΠΟΕΛ θα μάθει την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά. Όπως είναι γνωστό στο θεσμό συμμετέχουν ο Απόλλων, ο Ερμής και η Δόξα με την τελευταία να θεωρείται ο ιδανικός αντίπαλος για κάθε ομάδα. Οι αγώνες του κυπέλλου είναι προγραμματισμένοι για τις 2 και 9 Απριλίου γεγονός που καθιστά το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας μας ακόμα πιο γεμάτο και απαιτητικό. Η ημιτελική φάση έρχεται σε μια περίοδο όπου υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι η ομάδα μας περνά περίοδο αγωνιστικής κάμψης. Το γεγονός αυτό απαιτεί ακόμα πιο καλή και σωστή διαχείριση των αγώνων που έρχονται από πλευράς Δώνη, ιδιαίτερα αν η τύχη δεν μας χαμογελάσει φέροντας ως αντίπαλο τη Δόξα.

Είναι δεδομένο ότι μέσα στους στόχους του ΑΠΟΕΛ είναι να βρεθεί στον τελικό μετά από χρόνια και να κατακτήσει το κύπελλο αλλά αυτό δεν θα πρέπει να γίνει εις βάρος των πιθανοτήτων και προοπτικών που έχουμε στο πρωτάθλημα.

Η Αελ πέραν του +3 έχει την πολυτέλεια να έχει στραμμένη την προσοχή της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα ενώ ο Ερμής λόγω βάθους στο ρόστερ ξεκουράζει βασικούς στους αγώνες πρωταθλήματος επειδή έχει σαν στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου.

Μπορεί η ομάδα μας να αντέξει το ψυχολογικό και αγωνιστικό βάρος ακόμα δυο αγώνων που θα μπουν σφήνα σε αυτούς του πρωταθλήματος; Θα κληθούν και πάλι οι Μαντούκα, Αλωνεύτης, Μοράις και Ντε Βινσέτι να «καθαρίσουν» με ότι και αν συνεπάγεται αυτό;

Σε λίγο θα ξέρουμε τον αντίπαλο μας και θα επανέλθουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!