Στη σκιά των υποψηφιοτήτων

Μια γενική συνέλευση που θεωρείται σημαντική σε θέματα ενημέρωσης για τον οικονομικό σχεδιασμό της εταιρείας, επισκιάζεται από τα όσα ακολούθησαν των υποψηφιοτήτων των Ζιβανάρη και Πετρίδη για να συμπεριληφθούν στο συμβούλιο. Αφορμή αποτέλεσε η χτεσινή τοποθέτηση-παράπονο του Φοίβου Ερωτοκρίτου ότι δεν υπήρξε προσυνενόηση με τους δυο πρώην προέδρους, όπως διέρρευσαν κάποια μέσα ενημέρωσης. Παρόλο που ο πρόεδρος όφειλε να κατονομάσει αυτούς που παραπληροφορούν τον κόσμο η ουσία είναι ότι με καλύτερη και ειλικρινέστερη επικοινωνία μεταξύ των δυο πλευρών μπορούν να αποφεύγονται δηλώσεις που εκπέμπουν ανησυχητικά μηνύματα. Όπως αποκαλύπτει και ο Αδιάκριτος το πρωί της Τρίτης υπήρξε πολύωρη συνάντηση μεταξύ όλων των εμπλεκομένων στην οποία έπρεπε να ξεκαθαρίσουν ενδοοικογενειακά τα πάντα κάτι που φαίνεται πως έγινε. Σήμερα αναγκαζόμαστε να επαναλάβουμε αυτό που γράψαμε και το απόγευμα της Δευτέρας. Η έννοια μετόχων και συμβούλων του δ.σ έπρεπε να ήταν το οικονομικό αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι η κακή πρακτική των ελλειμματικών προϋπολογισμών δεν μπορεί να συνεχιστεί. Οι προκλήσεις είναι πολλές και είμαστε σίγουροι ότι με ενότητα, διαφάνεια και εργατικότητα θα τα καταφέρουν. Ενότητα της οποίας θεματοφύλακας είναι ο εκάστοτε πρόεδρος ο οποίος θα πρέπει να την επιδιώκει με πράξεις.

Γίνεται πολύς λόγος για τα κίνητρα των Ζιβανάρη και Πετρίδη. Τοπικοί σύνδεσμοι φιλάθλων με ή χωρίς προτροπή άφησαν να νοηθεί ότι το ενδιαφέρον των συγκεκριμένων ατόμων προκύπτει για να εξυπηρετήσουν αλλότρια συμφέροντα. Σήμερα ήταν η σειρά του Παν.Συ.Φι να εκδώσει μια ακόμα πιο καυστική ανακοίνωση για την οποία χωρίς να κατονομάζει τους δυο τους στολίζει με πολλά και διάφορα. Η επιστροφή σε εποχές όπου διαχωρίζαμε τους αποελίστες σε αγνούς και διαπλεκόμενους δεν μπορεί να επιστρέψει. Δεν είμαστε τόσοι πολλοί ενώ αν οι δυο πρώην πρόεδροι και μεγαλύτεροι μέτοχοι είναι διεφθαρμένοι (που δεν είναι) τα προβλήματα μας είναι πολύ μεγαλύτερα.

Στην τελική ευθεία για νέo smsΣτα πιο ευχάριστα τώρα μετά την ανακοίνωση των Ατόρνο και Ολιβέιρα οι προσπάθειες επικεντρώνεται στο να αποκτηθεί και ο αμυντικός χαφ που ψάχνουμε. Ο Γιοβάνοβιτς και σε αυτή την περίπτωση έχει κάνει την επιλογή του και ο Κυριακίδης χειρίζεται το κομμάτι των διαπραγματεύσεων. Όπως τονίζεται ο στόχος να κλείσει και αυτή η ε κκρεμότητα πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία είναι εφικτός.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!