«Ταξίδι στα αστέρια» με την bwin.com!

Πριν λίγους μήνες, η bwin.com, η Νο1 online gaming εταιρεία, διοργάνωσε μία λαμπερή βραδιά αποκλειστικά αφιερωμένη στην Πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ, στο Zoo Bar-Restaurant, στην Κύπρο. Τους εκλεκτούς καλεσμένους εκείνης της βραδιάς περίμενε ένα δώρο-έκπληξη: ένας τυχερός νικητής που αναδείχτηκε μέσα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε ζωντανά στο χώρο, κέρδισε ένα ταξίδι στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσει μαζί με ένα ακόμη άτομο και όλα τα έξοδα πληρωμένα από την bwin.com, έναν αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης! Έφτασε λοιπόν η ώρα, για τον τυχερό αυτό νικητή, τον Γιώργο Χ΄΄Φραγκίσκου, αλλά και για έναν ακόμα φίλο του, να παρακολουθήσουν ζωντανά όχι έναν αλλά –προς μεγάλη τους έκπληξη- δύο αγώνες και μάλιστα με «ευρωπαϊκό» χαρακτήρα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την bwin.com! 

Η αρχή θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου, όπου θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη για να παρακολουθήσουν από τις VIP θέσεις του θρυλικού Santiago Bernabeu, τον αγώνα της Ρεάλ απέναντι στη Λυόν, στη φάση των ομίλων του Champions League!

Η ποδοσφαιρική δράση για τους δύο τυχερούς της bwin δεν σταματά εδώ! Την επόμενη μέρα θα βρεθούν στην Πορτογαλία για να βρεθούν κι αυτοί ανάμεσα στους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ που θα είναι εκεί για να υποστηρίξουν την αγαπημένη μας ομάδα στη μάχη της απέναντι στην τοπική Πόρτο, ελπίζοντας σε μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση στη φετινή διοργάνωση!

Η bwin.com, ως χορηγός των Πρωταθλητών, είναι πάντα παρούσα οπουδήποτε σημειώνονται υψηλές αθλητικές επιδόσεις και φροντίζει να εξασφαλίζει  τόσο για τους χρήστες της όσο και για τους  συνεργάτες της μοναδικά προνόμια και πλούσια δώρα. Εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης και το ΑΠΟΕΛ, στο χορηγικό της πορτφόλιο ανήκουν επίσης χορηγίες με κορυφαίους αθλητικούς συλλόγους και διοργανώσεις, όπως η Μπάγερν Μονάχου, το MotoGP, η FIBA και από τον Ιούλιο η Euroleague Basketball. Φέτος, η bwin ανανέωσε για τρίτη συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με το ΑΠΟΕΛ, ως επίσημος χορηγός του κορυφαίου κυπριακού συλλόγου!

bwin.com, ο Χορηγός των Πρωταθλητών!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!